Connect with us

Reality Show

În timpul filmărilor pentru show-ul ”Aventură cu 4 stele”: Șerban Copoț și-a redescoperit originile în Grecia

Published

on

Șerban Copoț, unul dintre cei patru protagoniști ai ediției din 28 și 29 august a show-ului ”Aventură cu 4 stele”, a avut parte de o mulțime de peripeții în Grecia, dar și de o mare încărcătură emoțională. Artistul a dezvăluit cu această ocazie că plaiurile grecești au o semnificație aparte pentru el, având origini în această țară pitorească.

 

Șerban Copoț a pornit în ”Aventura cu 4 stele” alături de Romică Țociu, Anca Dinicu și Angie Cobuț. Întâmplarea a făcut ca prima zi de aventură să coincidă cu ziua de naștere a lui Șerban, astfel că totul s-a transformat într-o adevărată petrecere, timp de mai bine de 24 de ore.

 

Artistul a avut parte de nenumărate surprize și chiar i-au dat lacrimile în momentul când zeci de oameni, greci dar și turiști din toate colțurile lumii, aflați la una dintre tavernele din centrul localității Perdika, au început să-i cânte la mulți ani în mai multe limbi.


Ba, mai mult, cele două colege ale sale de aventură, Anca Dinicu și Angie Cobuț, i-au cântat una dintre piesele cu care trupa Animal X, din care Șerban făcea parte, se lansa cu ani buni în urmă.Extrem de emoționat, Șerban Copoț a dezvăluit că pentru el Grecia este oricum plină de semnificații și încărcătură emoțională.

 

”Eu am o legătură aparte cu Grecia, de mic copil. Sunt cu adevărat îndrăgostit de ea. Stră-străbunica mea era din Grecia, din Chios. Eu am crescut cu Legendele Olimpului, de Alexandru Mitru. Știu toată mitologia greacă, sunt fascinat, iubesc Grecia”, a mărturisit Șerban Copoț evident emoționat.

 

Cum a petrecut Șerban Copoț la împlinirea frumoasei vârste de 36 de ani, prin ce provocări a trecut alături de ceilalți trei colegi ai săi și multe alte surprize, telespectatorii Antena1 pot afla luni și marți, de la 20.30.

 

Foto Credit: ANTENA 1

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending