Connect with us

Life Style

Tinerii participanți la Școala de vară TV & Film Academy by Ruxandra Ion joacă alături de actori celebri în scurtmetraje

Published

on

Tinerii care au participat la Școala de Vara “Act Smart Short Films” de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei (CNC), au avut șansa să-și valorifice aptitudinile artistice și să joace alături de actori celebri în scurtmetraje produse și regizate chiar de ei, filme care de altfel vor fi înregistrate la importante festivaluri de shorts europene.

La filmări au participat o parte dintre actorii reprezentați de Agenția ACT SMART TALENT MANAGEMENT: Criss Ciobanașu, Vlad Gherman, Dorian Popa, Dan Cruceru, Ioana Blaj, Jennifer Dumitrașcu, Sara Poslusnic, dar și alți actori precum Rodica Negrea sau Irina Antonie.

Școala de Vara “Act Smart Short Films” s-a adresat tuturor celor pasionați de film, indiferent de experiența din domeniu, iar participanții la curs au avut șansa să învețe de la cei mai buni să scrie, să producă, să regizeze și să monteze scurtmetraje. Astfel, cursanții au trecut prin toate etapele necesare realizării unei producții de ficțiune și au intrat pe rând, în rolul unui regizor, producător, script supervisor, 1st AD, sau cast coordinator.

O parte dintre subiectele scurtmetrajelor au fost inspirate din cazuri reale ale Asociației Telefonul Copilului, al carei scop este acela de a proteja copiii împotriva oricărei încercări de încalcare a drepturilor lor, împotriva oricărei forme de abuz.

MAC Cosmetics s-a asociat Școlii de Vară susținută de CNC și a susținut tinerele talente în domeniul cinematografiei, punând la dispoziție make-up artiști profesioniști și produse marca MAC Cosmetics pentru cele 8 scurtmetraje realizate în cadrul Scolii de Vara “Act Smart Short Films”.

Din septembrie, la TV & Film Academy by Ruxandra Ion debutează o noua serie de cursuri, la care sunt invitați să se înscrie, indiferent de vârsta, toți cei care își doresc să își dezvolte abilitățile artistice. Înscrierile pentru anul 2014-2015 sunt deschise și se pot face atât online, pe www.academytv.ro, cât și la sediul din Str. Caderea Bastiliei 41.

TV Film Academy By Ruxandra Ion

Academy by Ruxandra Ion

Foto Credit: academytv.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending