Connect with us

Life Style

Tinerii politicieni s-au confruntat la Realitatea cu „complexul Băsescu“

Published

on

Reclame

Traian Băsescu a fost tema care a dominat o bună parte din dezbaterile de la categoria Tineri politicieni a emisiunii Realitatea TV, „Zece pentru România“.basescu-live2

Reprezentanţii tinerilor politicieni ai PSD în cadrul emisiunii „Zece pentru România“, de ieri, de la Realitatea TV, Titus Corlăţean şi Luminiţa Anghel, au fost cei mai critici la adresa şefului statului. Ei şi-au trimis săgeţile ascuţite spre preşedintele României atunci când au fost puşi de realizatorul emisiunii, Mihai Tatulici, să răspundă la întrebarea „Există sau nu un complex Traian Băsescu în rândul clasei politice?“.

În opinia lui Titus Corlăţean, nominalizat la categoria Tineri politicieni, modul lui Traian Băsescu „neconvenţional“ de a face politică „nu înseamnă mai multă responsabilitate“. Corlăţean a spus în acest sens că românii din Republica Moldova „sunt supăraţi că, prin vizita din 2005 la Chişinău, Traian Băsescu l-a ajutat pe Voronin să revină la putere“. Luminiţa Anghel, nou intrată în PSD, a avut o poziţie inedită:

„M-a păcălit şi pe mine acum doi ani când i-am luat apărarea“. După ce a recunoscut că „este foarte popular“, i-a găsit şi minusurile: „Atacă tot timpul şi se ceartă dând senzaţia că se ceartă pentru cetăţeni, când de fapt se ceartă pentru el“. 
 De la PNL, Crin Antonescu a spus că Traian Băsescu „este unul dintre personajele politice cele mai pregnante, cu o personalitate foarte puternică“. Pentru independenta Lavinia Şandru, şi ea nominalizată la categoria Tineri politicieni, de Traian Băsescu „depinde viitorul României“, având în vedere că are „responsabilitatea numirii unui prim-ministru profesionist“.

 Nou intrat în PD-L, Sever Voinescu a apreciat că în ceea ce-l priveşte pe preşedinte „poate că pentru unii este un complex“, dar sigur pentru mulţi „este o obsesie“.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending