Tinerii readuc speranța în satele românești, la Asta-i România! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reportaj

Tinerii readuc speranța în satele românești, la Asta-i România!

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Duminica aceasta, de la ora 14:30, în emisiunea “Asta-i România!”, îi vom cunoaște pe Alexandra și Oliver, doi tineri destepți și frumoși care au decis să lase în urmă Clujul, unul dintre cele mai dezvoltate orașe ale României, pentru a-și trăi viața într-un sătuc idilic din Mureș. Ea este specialist în marketing, iar el DJ pentru cluburi, evenimente private și festivaluri; amândoi au decis să evadeze din cutiuța de beton de la bloc și să se retragă la țară.

Gustul fericirii simple atrage din ce în ce mai multe familii tinere ca a lor. Sătui de vacarmul orașului își caută liniștea în satele de mult uitate, pentru o nouă viață, una liberă de stres, trafic, termene limită. O viață ca o poveste pe care o scriu singuri. Pentru cei care doresc să ducă un stil de viață simplu, în comuniune cu natură, este o adevarată terapie prin muncă.  Apă nu curge la robinet ci trebuie scoasă din fântănă, caldură nu au dacă nu adună și nu pun lemne în sobă și nici mâncare în farfurie dacă nu au grijă să cultive pământul. Fac totul cu mâinile lor, însă simt că tot efortul acesta i-a eliberat.

Sunt fericiți și mândri că se pot hrăni cu ceea ce își cultivă în mica lor grădină: fasole, vinete, roșii, conopidă. Vor să își scrie singuri fiecare filă a vieții fără a fi cantonați în regulile scrise de alții pentru ei.

„Faceți-vă propriul viitor, natura cu siguranță vă va ajuta, dacă o ajutați și voi”, este mesajul pe care Oliver îl are pentru cei care doresc să își clădească un viitor departe de agitația marilor orașee.

Nu ratați o nouă ediție „Asta-i România”, prezentată de Mihai Ghiță, duminică, începând cu ora 14.30, la Kanal D.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending