Tipografia afacerilor înțelepte - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Tipografia afacerilor înțelepte

Published

on

Din 2008, Atlas Media Producție își desăvârșește serviciile tipografice, prin investiții în tehnologii și echipamente care să permită realizarea de materiale grafice de excepție pentru clienți. În numele pasiunii pentru publicitate, la Atlas găsiți câteva departamente pe ajutorul cărora vă puteți baza oricând, și anume: print indoor/outdoor, producție publicitară, decoruri și montaje, print digital, creație grafică. Având în vedere noile cerințe din industria publicitară, Atlas crede în puterea graficii de calitate, capabilă să ajute afacerile și să le dea o mână de ajutor care să facă diferenţa.

 

 

Pornind de la DTP, pre-press, până la tipar și finisare, cât și transportul produsului finit la clienți, ne dedicăm soluțiilor înțelepte, la prețuri avantajoase. Că este vorba despre casete luminoase ori alt produs de care aveți nevoie, experiența în domeniu ne permite să ne onorăm comenzile cu rapiditate și eficiență, în acord cu principiile estetice ale unui bun design și grijă sporită pentru obiectivele și mecanismele publicitare. Atât în cazul casetelor luminoase, de exemplu, cât și a literelor volumetrice, țelul nostru este să asigurăm găsirea și recunoașterea fără greșeală a numeroaselor sedii.

 

Trăind într-un mediu aglomerat din punct de vedere publicitar și nu numai, literele volumetrice funcționează precum un cârlig, atrag atenția, dar îi și ajută pe oameni să se orienteze vizual în marea ofertelor. Fie că este vorba despre litere volumetrice din plexiglas, alamă, forex, aluminiu, tablă, cu leduri, tub spectral sau tuburi neon, ele îndeplinesc un țel clar. Fac parte din identitatea vizuală a unui brand și sunt un reper. Atunci când execuția grafică este foarte bună, în acord cu bunul gust, îndreptarea contemporană spre minimalism, literele volumetrice pot avantaja o afacere în comparație cu alta.

 

În același tandem sunt și așa-zisele colantari auto. Cunoscute ca medii ale publicității în mișcare, mașinile sunt propice dezvoltării unei comunicări firești între o afacere și public, fără a fi invazive. Făcute dintr-o singură bucată și evitând astfel îmbinările, protejând vopseaua mașinii, putând fi schimbate pentru diverse stadii ale unei campanii publicitare, colantările auto sunt avantajoase atât datorită costurilor scăzute, cât și a eficienței de care dau dovadă.

Advertisement

 

Spre deosebire de alte medii, considerate deja supărătoare, mașinile în mișcare duc mesajul în colțuri greu accesibile, profitând de timpul de așteptare din stații, de exemplu. Mai puțin supărătoare, căci nu invadează spațiul, ci sunt într-o continuă mișcare și par să nici nu ceară prea multă atenție, colantările auto pot transmite un mesaj clar și complex, în același timp.

 

Dacă aveți nevoie de o tipografie dedicată acestor servicii, Atlas vă poate purta pe harta serviciilor sale, la prețuri bune și cu servicii excelente, care să se concretizeze în rezultate palpabile. Evitând încurcăturile, amânările, stricarea materialelor, tehnologia și echipamentele performante vor duce la bun sfârșit orice comandă, asigurându-ne că produsul final este calitativ și potrivit necesităților dumneavoastră.

 

Credem în lucrurile bine făcute și suntem de părere că pentru o reușită netă a oricărei strategii de comunicare și promovare, utilizabilele trebuie să fie de calitate pentru a nu stârni doar atenția de scurtă durată, ci pentru a-l invita pe client să se oprească, să citească, să caute informații suplimentare, să participe activ la dialogul dintre afacere și cumpărător!

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending