Tips & tricks: cum alegi cele mai bune cursuri de engleză în Bucureşti ? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Tips & tricks: cum alegi cele mai bune cursuri de engleză în Bucureşti ?

Published

on

            O limba straina este nu numai un atu in plus pentru gasirea unui job mai bine platit, ci si o abilitate care te dezvolta social, oferindu-ti mai multe posibilitati de relationare cu persoane de diverse nationalitati. Spre deosebire de limbile rare, limba engleza a devenit, in timp, limba de comunicare internationala cel mai des folosita. Astfel, fie ca esti adult, fie ca esti doar un copil, limba engleza iti este de folos si te ajuta sa legi mai usor prietenii.

 

Si daca nu o stii inca, nu e nicio problema! O poti invata sau iti poti duce copilul la cursuri dedicate si special gandite, in functie de varsta lui. Centrul de limba engleza Flying Colours ofera cursuri de engleza in Bucuresti, pentru toate persoanele interesate, adulti sau copii. Centrul are sediul intr-o zona centrala, la Piata Universitatii, oferind multiple cai de transport, astfel incat distanta sa nu fie o problema, indiferent de zona in care locuiesti.

 

Programul de cursuri engleza Bucuresti este unul personalizat, gandit pe necesitatile fiecarui cursant si intelegand unicitatea fiecaruia in parte. Astfel, membrii echipei pot oferi cele mai potrivite notiuni atat copiilor, cat si adultilor, indiferent de nivelul la care se afla intr-un anumit moment (incepatori, avansati, etc.)

 

Cum alegi unde sa urmezi cursuri de engleza in Bucuresti ?

Inainte de a te inscrie la cursuri de engleza in Bucuresti sau oriunde altundeva, trebuie sa ai in vedere anumite criterii, pe care Centrul de limba engleza Flying Colours mizeaza, iar rezultatele inregistrate in peste 11 ani de experienta sunt ca dovada:

1. numarul de cursanti din grupa – Centrul de limba engleza Flying Colours desfasoara cursuri de engleza in Bucuresti in grupe formate din 8-10 cursanti. Suficient de putini incat sa fie timp pentru toti, suficient de multi incat cursurile sa se poata desfasura intr-o maniera interactiva;

 

2. metodele de predare / invatare – folosesc metode inovative de predare, cu accent pe comunicare, cresterea increderii in sine, performanta si maximizarea informatiilor;

 

3. rezultatele obtinute – se mandresc cu promovarea 100% pentru toate examenele de limba engleza ale cursantilor in anii academici 2017 – 2020: Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS. Deviza centrului de limba engleza Flying Colours este: ”Succesul cursantilor nostri este si al nostru” si cea care face membrii echipei sa ramana dedicati expresiei ”exams passed with Flying Colours (examene promovate cu brio)!”

Astfel, daca vrei sa-ti inscrii copilul la cursuri engleza Bucuresti sau vrei sa inveti pentru tine, cunoasterea acestei limbi ofera numeroase beneficii. De la intelegerea functionarii tehnologiei moderne pana la obtinerea unor posturi importante in cadrul companiilor multinationale, totul este posibil atunci cand cunosti limba engleza la un nivel avansat.

 

Nu trebuie sa pierzi din vedere faptul ca, in prezent, majoritatea activitatilor personale si profesionale au loc in spatiul online, iar tehnologia mobila si accesul la internet se dezvolta intr-un ritm extrem de rapid. Globalizarea duce si la uniformizarea limbajului, iar limba engleza pare sa fie marele castigator.

 

Intra pe site si consulta oferta de cursuri de engleza, desfasurate in sala sau online, de catre Centrul de limba engleza Flying Colours. Fa-ti o evaluare de nivel si alege programul care ti se potriveste cel mai bine personalitatii si ativitatii tale sau a copilului tau!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending