8 concurenți continuă lupta spre titlul de Vocea României 2019!
Connect with us

Emisiuni

8 concurenți continuă lupta spre titlul de Vocea României 2019!

Published

on

12 concurenți cu voci senzaționale au luat cu asalt, aseară, scena Vocea României, în prima ediție live a sezonului 9! Telespectatorii au avut parte de un show plin de energie și emoție și au primit în casele lor bucuria transmisă de participanții celei mai tari competiții a vocilor.

Vineri seară, publicul și-a votat favoriții din fiecare echipă, pe care i-a trimis în semifinala Vocea României: Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter din echipa Tudor, Andi Țolea și Elena Ilie din echipa Smiley, Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean din echipa Irina și Elena Bozian și Adriana Simionescu din echipa Brenciu.

Primul show live Vocea României de vineri seara a înregistrat pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, 5.8 puncte de rating și 19% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 5.3 puncte de rating și 17.6% share.

Vinerea viitoare, de la 20:30, emoțiile cresc, iar miza este foarte mare. Concurenții sunt hotărâți să dea totul și să demonstreze că merită să ajungă în marea finală și să câștige marele trofeu și premiul de 100.000 de euro!

Citește și „Seria documentară „1989 – Decembrie roşu” începe la TVR”.

Foto: PR

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending