Tiziano Ferro, Hot Chocolate, Steve Vai si Loredana in recitaluri la Cerbul de Aur - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Tiziano Ferro, Hot Chocolate, Steve Vai si Loredana in recitaluri la Cerbul de Aur

Published

on

Trupa britanica Hot Chocolate si chitaristul american Steve Vai vor concerta in cadrul festivalului Cerbul de Aur, care va avea loc in perioada 2-7 septembrie in Piata Sfatului din Brasov, potrivit reprezentantilor Televiziunii Romane.

Cunoscuta in anii ’70-’80 pentru hit-uri ca „You Sexy Thing” si „So You Win Again”, Hot Chocolate (foto) va canta in prima seara a evenimentului, in timp ce recitalul Steve Vai este programat pe 6 septembrie. Al treilea invitat de marca al festivalului este italianul Tiziano Ferro, care va canta tot pe 6 septembrie.

Cerbul de Aur va cuprinde sase seri tematice – in prima seara, festivalul se va deschide cu un concert Evergreen, a doua seara va avea ca tema muzica pop, a treia seara muzica rock, in cea de-a patra seara va avea loc finala concursului de interpretare, seara a cincea va fi gala laureatilor si superstar, iar in ultima seara tema va fi hora satului, dedicata folclorului romanesc.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending