TLC aduce noutăți în luna august: 4 premiere și lansarea feed-ului local propriu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

TLC aduce noutăți în luna august: 4 premiere și lansarea feed-ului local propriu

Published

on

Foto Credit: TLC

TLC este televiziunea de divertisment care inspiră telespectatorii din întreaga lume prin povești autentice și reale, familii unice și cele mai îndrăgite personaje. În august, TLC România a pregătit o serie de premiere, dar și noi sezoane ale celor mai populare emisiuni. De asemenea, începând din august, TLC România va fi difuzat pe propriul feed local.

Advertisement

Chiar de la finalul lunii iulie, telespectatorii o pot cunoaște pe Allison Vest, cea care schimbă viețile pacienților săi cu ajutorul protezelor pe care le realizează, în „Proteze salvatoare”, în fiecare vineri. Totodată, aceștia vor putea urmări noi întâmplări din căsnicia lui Pedro și Chantel, protagoniștii din „Familia Chantel”, de sâmbătă, 30 iulie, dar și noile provocări pe care Randy Fenoli și echipa sa de la Kleinfeld trebuie să le înfrunte pentru a găsi „Rochia perfectă”, de duminică, 7 august. „Băiatul mamei”, care începe pe 30 august, aduce în prim plan situațiile care pot apărea atunci când bărbații sunt foarte ataşaţi de mamele lor. 

Iată care sunt premierele sfârșitului verii la TLC:

  • Proteze salvatoare, din 22 iulie, vinerea la ora 21:00. Allison Vest creează proteze realiste extraordinare pentru pacienții cărora le lipsesc sau le sunt deformate anumite părți ale corpului. Allison combină medicina cu măiestria ei pentru a-și ajuta pacienții atât funcțional, cât și psihologic. 
  • Familia Chantel, din 30 iulie, sâmbăta la ora 21:00. Pedro și Chantel din seria 90 de zile până la nuntă gestionează suișurile și coborâșurile mariajului lor în timp ce încearcă să facă față tuturor membrilor familiei extinse în această poveste modernă unică.
  • Rochia perfectă, din 7 august, duminica la ora 21:00. Am ajuns la 20 de sezoane de împlinire a visurilor mireselor. Randy și echipa Kleinfeld înfruntă noi mame care au mereu ceva de comentat, tați fără simț vestimentar și surori dornice să intre în prim-plan, dar și câteva premiere surprinzătoare pentru Rochia perfectă.
  • Băiatul mamei, din 30 august, marțea la ora 22:00. A avea o relație cu băiatul mamei este sursa tuturor problemelor! Atașamentul extrem față de mamă poate duce la niște crize romantice serioase. Aceste tinere concurează pentru afecțiune cu mamele partenerilor lor de viață.

Advertisement

Indiferent de preferințe, fie că e vorba de emisiuni ce au ca subiect medicina, moda sau relațiile, TLC propune pentru luna august o serie de noutăți pe gustul oricărui telespectator.

TLC România va avea propriul feed local începând cu 2 august

TLC România va fi difuzat pe propriul său feed local. Începând cu 2 august, această schimbare va aduce mai multă flexibilitate și vizibilitate pentru branduri.


De pe 2 august, vom avea mai multe oportunități pentru parteneriate și proiecte speciale la TLC, pe care le vom putea integra chiar în cadrul conținutului nostru. Vom putea oferi o asociere contextuală cu programele TLC pentru partenerii noștri prin inserții grafice, sponsorizări de stație, billboards, break bumpers, shared promos, vignette de program și multe altele. Aceste noutăți ne vor permite să integrăm branduri și produse prezente în România punctual în timpul programelor noastre, aducând astfel un plus de valoare, împreună cu pachetele difuzate în spațiul comercial clasic,” spune Iulia Cătălina Popa, AdSales Director România & Africa pentru Warner Bros. Discovery.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending