miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăA-Z NEWSLIFE STYLETo Do Christmas List! Activități festive pentru un Crăciun de poveste

  To Do Christmas List! Activități festive pentru un Crăciun de poveste

  Luna Decembrie este cu adevărat una magică! Crăciunul și Anul Nou sunt principalele evenimente ale festivităților de iarnă. Însă fiecare zi din luna cadourilor este specială. Cum să ne bucurăm mai mult de cea mai frumoasă perioadă din an? Iată câteva idei din lista celor care iubesc iarna și desigur, Crăciunul. 

  1. Decorează casa cu luminițe și podoabe 

  Ca să intri mai repede în spiritul sărbătorilor și să creezi o atmosferă de basm la tine acasă, scoate din cutie decorațiunile și luminițele. Bradul este principalul decor de Crăciun, dar nu uita nici de luminile de la fereastră, coronițele din globuri pentru ușă sau textilele cu tematică festivă. Partea bună este că nu trebuie să aștepți Ajunul ca să împodobești, căci toată luna Decembrie este o sărbătoare. 

  2. Colinde, colinde, e vremea colindelor 

  Tradiționale sau internaționale, în limba română sau engleză, acum este timpul să ne lăsăm purtați de nostalgia cântecelor de Crăciun! Faptul că se ascultă doar în această perioadă, face ca acest repertoriu să fie cu atât mai deosebit. Și ce poate fi mai frumos decât un concert de colinde care vestește Nașterea Domnului și venirea iernii? 

  3. Atmosfera filmelor de sărbătoare 

  Asemenea colindelor, de pe lista activităților de Crăciun nu au cum să lipsească filmele festive, cu povești clasice, magice sau mai noi, ce strâng în jurul micului ecran toată familia. Răsfață-te cu o ciocolată caldă sau turtă dulce și bucură-te de poveștile cinematografice ce vorbesc despre cea mai frumoasă perioadă a anului. 

  4. Magia poveștilor de Crăciun  

  Cărțile pot fi cadouri inspirate tot timpul anului. În această perioadă, cadourile literare cele mai căutate sunt cărți de Crăciun. Cele pentru copii îi încântă pe micii cititori, dar sunt și titluri destinate adulților sau întregii familii, ce poartă farmecul sărbătorii. De la povești atemporale, până la titluri moderne, nu uita ca anul acesta să pui și o carte sub brad.  

  5. Vizitează târgurile festive 

  După ce ai adus atmosfera festivă la tine acasă, este timpul să o trăiești, alături de prieteni și familie, la un târg de Crăciun. Aprinderea bradului din oraș, activitățile organizate cu această ocazie și delicatesele locale vor fi ca o călătorie în orașul lui Moș Crăciun. Și, poate, cu un pic de noroc, va și ninge! 

  6. Pregătește preparate cu parfum de sărbătoare  

  Gustul bunătăților de la târg parcă ne deschide pofta pentru mâncăruri și dulciuri pregătite acasă. În așteptarea Crăciunului, prepară rețete de biscuiți colorați, căsuțe din turtă dulce sau torturi festive chiar la tine în bucătărie. Dacă nu știi de unde să începi, în cartea Emoție de sărbătoare. Crăciunul găsești și un capitol special cu rețete perfecte pentru masa festivă.  

  7. O faptă bună de sărbători 

  Sărbătorile de iarnă înseamnă să fim mai buni, să dăruim și să facem bucurii. Adaugă pe lista activităților de Crăciun și de făcut o faptă bună. Fie că donezi haine, lucruri sau o masă caldă, în această perioadă este bine să ne gândim și la ceilalți, care poate nu au la fel de multe ca și noi.  

  8. Petrece timp de calitate cu cei dragi 

  Pentru că tot anul suntem pe fugă, acum este momentul să comunicăm mai mult și autentic cu persoanele importante din viața noastră. Cina de Crăciun în familie și vizitele la rude vor întregii tabloul sărbătorii și ne vor oferi acel sentiment unic de acasă. 

  Lista activităților de Crăciun rămâne deschisă! Indiferent care sunt acestea, să păstrăm în inimi sărbătoarea! Crăciun Fericit! 

  Bianca Bujor - Editor Coordonator

  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

  Bianca Bujor - Editor Coordonator
  Bianca Bujor - Editor Coordonatorhttps://www.radardemedia.ro
  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente