Connect with us

UTILE

Toaleta inteligenta tine virusii la distanta

Avatar

Published

on

Indiferent de statutul social pe care il avem baia este unul dintre cele mai importante locuri pentru noi. Aceasta ne ofera posibilitatea de a avea grija de igiena corporala motiv pentru care este o incapere vitala pentru fiecare dintre noi. Baia este si unul dintre locurile in care exista posibilitatea ca nivelul virusilor sa fie destul de ridicat mai ales in cazul in care aceasta incapere este utilizata de un numar foarte mare de persoane asa cum se intampla de exemplu in cazul bailor din firme sau din magazinele foarte mari. Pentru a ne mentine in siguranta din punct de vedere medical este necesar ca baia sa fie periodic igienizata si trebuie sa ne spalam foarte bine pe maini dupa fiecare utilizare a toaletei. Utilizarea unui capac toaleta inteligent este o alta modalitate prin care putem tine virusii la distanta. Societatea in care traim s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani motiv pentru care in momentul de fata pe piata au aparut foarte multe dispozitive inteligente. Capacul de toaleta este unul dintre cele mai utile accesorii inteligente existente in acest moment pe piata dispozitivelor inteligente pentru ca utilizarea acestuia ne ofera o serie de avantaje. Faptul ca putem utiliza toaleta in conditii de maxima siguranta din punct de vedere al starii de sanatate este fara nici o urma de indoiala cel mai important beneficiu oferit de catre utilizarea unui capac toaleta cu folie de unica folosinta. Un astfel de capac de toaleta este recomandat a fi utilizat in special in toaletele care sunt utilizate de un numar foarte mare de persoane. Utilizarea acestuia este foarte simpla. Prin apasarea unui buton capacul de toaleta este acoperit de o folie de unica folosinta pentru a putea utiliza toaleta in conditii de maxima siguranta din punct de vedere al igienei. Chiar daca toaleta este prevazuta cu un capac toaleta senzor acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa ne spalam foarte bine pe maini dupa fiecare utilizare a toaletei. Este foarte important sa acordam o maxima atentie igienei corporale mai ales avand in vedere situatia sanitara prin care trece tara noastra.

Pe langa faptul ca utilizarea unei toalete inteligente este o masura suplimentara in lupta cu virusii, utilizarea unei astfel de toalete este o necesitate in cazul in care ne dorim transformarea locuintei intr-o locuinta inteligenta. Avand in vedere ca tendinta spre utilizarea dispozitivelor inteligente este din ce in ce mai mare, utilizarea unei astfel de toalete este din ce in ce mai populara. Pe langa faptul ca ne protejeaza in lupta cu virusii utilizarea unei toalete cu capac inteligent ofera si un plus de comoditate. Dupa cum bine stim, multora ne place comoditatea motiv pentru care utilizarea unei astfel de toalete este o idee care sub nici o forma nu trebuie ignorata.

In concluzie, in cazul in care ne dorim ca baia pe care o avem sa fie foarte sigura din punct de vedere al igienei si sa fie si practica trebuie sa utilizam o toaleta cu capac inteligent pentru ca aceasta lupta eficient impotriva virusilor.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UTILE

Gold Park oferă posibilitatea de achiziție sau închiriere de spații pentru firme în Cluj-Napoca

Avatar

Published

on

goldpark.ro

Gold Park este o agenție imobiliară din Cluj care pune la dispoziție clienților interesați posibilitatea de a închiria un spațiu potrivit pentru desfășurarea activităților din firma pe care o dețin. Pentru cei care vor să se extindă sau vor să facă o achiziție semnificativă pentru firmă pot opta pentru varianta de a cumpăra un spațiu.

Orice variantă s-ar alege este important locul în care se află sediul firmei și aspectul acesteia. Clădirea este prima impresie a clienților care calcă pragul și implicit cartea de vizită al patronului. Este un aspect important în care trebui investit și trebuie ales cu grijă.

Prosperitate și dezvoltare

Pentru o bună funcționare a lucrurilor dintr-o firmă este important ca angajații să se simtă în largul lor și să le facă plăcere să vină dimineața la muncă. Cu cât angajați se simt mai bine și mai relaxați, cu atât rezultatele vor crește și interesul și implicarea vor avea un nivel mai ridicat din partea lor.

Pentru ca o firmă să prospere sunt multe lucruri de luat în vedere, printre care și „casa” care o găzduiește. Cei de la goldpark.ro pot oferi variante diverse pentru cerințele fiecărui client pentru ca acesta să găsească spațiul perfect. Cu ajutorul acestei agenții imobiliare se economisește timp și este o grijă în minus pentru cel care deține firma. Tot ce trebuie să facă este să indice reprezentanților locația, suprafața și prețul în care vor să se încadreze și aceștia îi vor prezenta doar opțiunile care se pliază pe cerințele lui.

O clădire nouă sau renovată nu se compară cu un spațiu închis și cu pereții șterși. În primul rând clădirile pe care le pun la dispoziție cei de la Gold Park sunt noi sau recondiționate și au un aspect plăcut. Pe lângă acest aspect este importantă și siguranța angajaților și a celor care calcă pragul, așadar o astfel de clădire poate acoperi toate aceste lucruri și nu numai.

Poziționarea sediului este importantă pentru că permite sau nu accesul clienților. Dacă este aproape de centru, facilitează clienților accesul și se evită optarea pentru alegerea competitorilor de pe piață.

Cumpărare sau închiriere?

Această agentie imobiliara din Cluj pune la dispoziție ambele opțiuni. Pentru acestea, fiecare persoană ia decizia care se pliază mai bine pe dorințe și cerințe. Totuși, atunci când o persoană juridică face o astfel de achiziție există anumite avantaje și beneficii, în special în privința TVA-ului.

Taxele diferă la persoanele juridice în vederea achiziționării unui imobil și pe lângă aceste lucruri există și alte avantaje precum investițiile pentru aspectul clădirii. Atunci când deții un spațiu este mult mai avantajos să faci orice modificare, fără să fie bani aruncați degeaba, deoarece este un spațiu permanent.

Se pot aduce modificări fără grija că în cateva luni sau ani se va elibera spațiul și deținătorul firmei va fi nevoit să facă aceleași investiții în alt loc. Toate aceste aspecte sunt importante și trebuie cântărite înainte de a lua o decizie și cei de la Gold Park pot ajuta clienții cu orice informație.

Contact:

office@goldpark.ro

0770.896.896

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Implantul dentar – soluția salvatoare în cazul dinților lipsă

Avatar

Published

on

implant dentar

Pierderea unui dinte provoacă disconfort psihologic și are un efect negativ asupra întregii danturi. Implantul dentar este cea mai nouă și eficientă metodă de tratament care vă permite să plasați un dinte artificial în locul celui pierdut. Un implant dentar este o „rădăcină” artificială pe care se sprijină un „dinte nou”.

Majoritatea implanturilor dentare sunt fabricate din titan, material biocompatibil care crează o legătură strânsă cu osul maxilarului.

Pe implanturile dentare se pot atașa diferite tipuri de coroane sau proteze dentare fixe și/sau semifixe. Astfel, are loc o înlocuire completă a dinților pierduți.

Când este implantul dentar soluția potrivită?

Implantul dentar ajută la rezolvarea multor probleme. Acesta poate înlocui orice dinte de pe arcadă, corectând astfel unele imperfecțiuni anatomice ale feței și restabilind funcția masticatorie.

De asemenea, implanturile dentare se recomandă pentru acei pacienți care, dintr-un anumit motiv, au mai mulți dinți lipsă. Dacă se pierd patru sau mai mulți dinți adiacenți, o lucrare protetică se va sprijini pe implanturi plasate în osul maxilarului. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să puneți câte un implant în locul fiecărui dinte lipsă. De exemplu, pentru o lucrare fixă pe implanturi dentare de patru elemente, cel mai adesea, sunt necesare doar două implanturi, iar pentru o proteză care înlocuiește o arcadă întreagă, uneori patru implanturi pot fi suficiente.

Beneficiile implantului dentar

Care sunt avantajele implantului dentar față de o punte pe dinți?

 • Dinții vecini sănătoși nu sunt afectaț
 • Implanturile ajută la reducerea forțelor masticatorii exercitate asupra dinților adiacenț
 • Nu există restricții de vârstă pentru inserarea implanturilor dentare.
 • Implanturile dentare previn atrofia osoasă.
 • Implanturile practic nu diferă de dinții naturali și nu dau impresia că există un corp străin în gură.
 • Coroanele plasate pe implanturi dentare se simt, funcționează și arată la fel ca dinții naturali.

Ce trebuie luat în considerare atunci când alegeți tratamentul cu implant dentar?

Tratamentul cu implanturi dentare este un proces destul de lung și laborios, deoarece plasarea implantului se poate amâna și mai multe luni în cazul în care există infecții rămase în urma extracțiilor dentare.

Înainte de operație, medicul stomatolog, împreună cu pacientul, decid unde vor fi plasate implanturile. Apoi implanturile sunt inserate sub anestezie locală. În decurs de 3-6 luni implantul trebuie să fuzioneze cu osul maxilar. Când implanturile sunt complet stabilizate, coroanele, punțile sau alte structuri protetice sunt așezate pe ele.

Care sunt efectele secundare ale implantului dentar?

După plasarea implanturilor dentare pot apărea dureri minore, pe termen scurt, și umflături. Cu toate acestea, medicul dentist va lua toate măsurile necesare pentru a reduce aceste efecte secundare. După plasarea implantului dentar, pentru o perioadă de timp, zona operată trebuie protejată de traumatisme care pot fi provocate inclusiv prin consumul de alimente solide.

Cât costă un implant dentar?

Desigur, atunci când se ia în considerare posibilitatea plasării implanturilor dentare, nu se pot ignora aspectele financiare. Tratamentul cu implanturi dentare nu este un tratament ieftin. Dar făcând o alegere în favoarea implanturilor, rezolvați o serie de probleme legate de sănătate, aspect, stimă de sine. Prin urmare, costul unui implant dentar nu trebuie considerat drept principalul criteriu de selecție. Se poate întâmpla ca implanturile ieftine să nu se integreze, iar procedura va trebui reluată.

Pentru a alege cel mai bun implant dentar este important să discutați cu medicul dvs. care vă va recomanda cea mai bună soluție în cazul dvs.

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Toate cele necesare în creșterea micuțului tău le găsești pe Littleprints.ro

Avatar

Published

on

 

Primii ani de viață ai bebelușului tău sunt cei mai importanți, căci atunci are loc dezvoltarea lui. Acesta este ca un burete care absoarbe rapid tot ce se întâmplă în jurul său și implicit obiectele cu care interacționează, iar littleprints.ro știe acest lucru. De aceea produsele lor destinate bebelușilor sunt confecționate din materiale calitative, culori fascinante și potrivite chiar și pentru cei mai sensibili bebeluși.

 

Obiecte funcționale, dar și potrivite pentru o mamă în pas cu moda

 

Fiecare articol al celor de la Little Prints, este nu numai folositor pentru mamele ocupate, dar vin cu designuri creative atât apreciate de acestea, dar mai ales de cei mici. Culorile pastelate, modelele interesante, dar și ușurința cu care belelușii se obișnuiesc cu produsele lor, sunt puncte cheie atunci când vrei să alegi lucruri bune pentru acesta. Fie că e vorba despre suzete, sau cănile pentru cei care deja au mai crescut un pic, toate vin în culori vibrante, iar cănile pentru gustări anti-vărsare sunt perfecte pentru cei mici a căror energie uneori poate produce mici accidente. Pentru mamele care își găsesc o reală plăcere în a-și îmbrăca copilul în cele mai fashion haine, produsele acestui site completează perfect orice ținută, fiind nu numai folositoare ci și niște accesorii indispensabile.

 

Baby nest-urile au devenit foarte populare și se află chiar și acestea printre produsele de pe site-ul lor. Sunt ideale pentru nopțile când vrei să dormi cu belebușul în pat fără a-i pune în pericol viața, sunt reprezentarea propriului său spațiu, exact că în burta mamei, care îi conferă o stare de calm, siguranță și confort, în același timp oferindu-i libertatea de a-și dezvolta abilitățile motrice și cognitive. Fiind folosite materiale hipoalergenice, pielea bebelușului nu va fi nicicând predispusă spre iritații sau alergii, oferindu-i cel mai odihnitor somn. Sunt extrem de funcționale chiar și ca saltele, acestea putând fi extinse, pentru momentele petrecute cu bebelușul pe podea jucându-vă sau chiar pentru momentul schimbării scutecelor.

 

Cert este că cei de la Little Prints, vin cu produse calitative, design-uri moderne, la prețuri accesibile pentru toate mamele dornice de a-i oferi bebelușului numai lucruri bune.

 

Pentru detalii despre comenzi îi poți contacta la numărul de telefon 0725766847.

 

hello@littleprints.ro

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Centrul Medical Maria: Terapia în camera hiperbară recomandată pentru recuperarea şi tratarea infectării cu virusul SARS-CoV-2

Avatar

Published

on

By

De multe ori refacerea şi recuperarea din urma unei afecţiuni sunt considerate la fel de importante precum tratamentul în sine, pentru a se ridica din nou puntea dintre fostul pacient şi o viaţă normală. Şi în cazul coronavirusului, efectele secundare se pot întinde şi pe parcursul a mai multe luni sau chiar ani, astfel că persoanele care au fost confirmate ca fiind purtătoare ale virusului SARS-CoV-2, dincolo de particularităţile individuale ale organismului şi ale tipului de tulpină care a făcut obiectul infectării, pot avea de aşteptat mult timp până la revenirea la viaţa de dinainte, în cazul unei recuperări necorespunzătoare sau a dezinteresului faţă de acest proces.

Terapia în camera hiperbară  a devenit în ultimii ani, fără doar şi poate, vedeta sistemul mondial de sănătate. O veritabilă încununare a unor dorinţe multimilenare ale omenirii în domeniul medical, tehnica non-invazivă de regenerare a celulelor din întregul organismul a făcut posibil ca inclusiv unele afecţiuni extrem de delicate şi dificile să poată fi depăşite, cu o refacere exemplară. Oxigenoterapia ajută atât în tratarea, cât şi în recuperarea organismului, în urma a sute de afecţiuni severe.

Terapia în camera hiperbară este posibilă şi în judeţul Braşov, la Centrul Medical Maria de la Sânpetru, una dintre puţinele instituţii de profil din România care beneficiază de această tehnologie. Clinica îşi propune să îmbine utilul cu plăcutul, adică terapia cu bucuria unei vacanţe şi a unei pauze de la grijile cotidiene, astfel că odată cu terapia zilnică în camera hiperbară, efectuată pe baza recomandării specialiştilor, de 10 şedinţe, le oferim pacienţilor posibilitatea de a cunoaşte într-un mod relaxant cetatea din Sânpetru, rezervaţia de pe dealul Lempeş, centrul vechi al Braşovului, muntele Tâmpa sau Masivul Postăvaru, alături de multe alte obiective turistice ale zonei, adaptate la condiţiile de distanţare socială impuse de pandemie, dar şi la posibilităţile fizice ale fiecărei persoane. Despre locuri de cazare, dar şi despre pachetele de terapie la preţuri speciale, cu discounturi semnificative, de până la 20%, se pot afla informaţii atât de la sediul Centrului Medical Maria, situat pe strada Poienitei nr. 2-8, cât şi la numerele de telefon 0268.309.300/ 0735.444.085 sau pe email la programari@centrulmaria.ro.

Terapia în camera hiperbară ajută şi în tratarea sau recuperarea cazurilor de coronavirus, pentru cea mai frecventă manifestare severă COVID-19, pneumonia virală, energizează organismul, încetineşte procesului de îmbătrânire celulară, susține oxigenarea și crește producția de elastină. Oxigenoterapia este un adjuvant pentru recuperarea sportivilor de mare performanţă în perioadele foarte grele, de încărcare fizică și mentală, optimizând funcțiile organismului, crescând producția de colagen și vindecând mai rapid contuziile și leziunile. Efectele terapeutice ale acestei tehnici medicale oferă şi suport pentru tratamentele oncologice, tratează complicațiile radioterapiei, asigură o oxigenare optimă pentru țesuturi, scade inflamația, acumularea de lichide, eliberează celule stem și asigură efect antibacterian. Prezenţa în camera hiperbară duce la o optimizare cognitivă, îmbunătățind memoria pe termen scurt şi lung, fiind o formă de terapie recomandată inclusiv persoanelor diagnosticate cu tulburări din spectrul autist. Nu în ultimul rând, optimizează fertilitatea și îmbunătățește funcțiile sexuale, are şi efecte cardiace, prin îmbunătăţirea circulaţiei coronariene, creşte considerabil imunitatea organismului și îl ajută să lupte contra infecțiilor produse de viruși și bacterii, ducând la scăderea timpului de spitalizare.

Principalul avantaj al acestui tip de terapie medicală este dat de faptul că tot procesul se defăşoară într-un mod total non-invaziv şi este pretabil pentru toate categoriile de vârstă ale pacienţilor, independent de starea şi gradul afecţiunilor acestora.

Mai multe detalii despre oxigenoterapie, dar şi informaţii inedite, poţi afla de pe portalul centrulmaria.ro, dar şi din imaginile video referitoare la camera hiperbară: https://bit.ly/3uneIER

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Raspunsuri pe care trebuie sa le detii pentru a putea achizitiona un apartament

Avatar

Published

on

By

Ai decis ca este timpul sa nu mai stai cu parintii tai motiv pentru care trebuie sa iti achizitionezi un apartament? Avand in vedere bucuria si implinirea pe care o ofera achizitionarea unui apartament este o decizie inteleapta o astfel de achizitie. Dar, pentru a te putea bucura cu adevarat de achizitionarea unui apartament trebuie sa dai dovada de foarte multa atentie in timpul procesului de achizitionare a apartamentului. De asemenea, trebuie sa vizualizezi foarte multe apartamente Iasi pentru a putea intelege care este cea mai buna varianta pe care o poti alege. Inainte de a face alegerea care o sa te faca mandru trebuie sa cunosti cateva raspunsuri cu privire la ceea ce achizitionezi.

Ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona apartamentul?

Faptul ca nu trebuie sa te entuziasmezi foarte tare si nici sa te grabesti cu achizitionarea apartamentului sunt doua dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont pentru a putea achizitiona un apartament foarte bun din toate punctele de vedere si de care sa fii cu adevarat mandru. De asemenea, trebuie sa cunosti anumite raspunsuri pentru a putea fi pregatit pentru achizitionarea unui apartament. Acestea sunt urmatoarele:

 • Zona exacta in care este amplasat apartamentul. Pentru a putea sti daca apartamentul pe care vrei sa il achizitionezi iti va satisface sau nu nevoile trebuie sa stii care este zona in care acesta este amplasat. Este foarte important ca zona in care este amplasat apartamentul sa fie prevazuta cu tot ceea ce ai nevoie pentru a putea avea un nivel de trai decent.
 • Pretul final pe care trebuie sa il platesti si care este modalitatea de plata prin care poti achita contravaloarea apartamentului sunt alte doua raspunsuri pe care trebuie sa le ai foarte bine impregnate in creier pentru a putea face o tranzactie cat mai eficienta din toate punctele de vedere. In cazul in care mintea iti zboara spre apartamente din ansambluri Iasitrebuie sa cunosti cu exactitate care este suma finala pe care trebuie sa o platesti pentru achizitionarea unui apartament.
 • Numarul de camere pe care vrei sa il aiba apartamentul. Pentru a putea restrange aria de cautare dar si pentru a sti cu exactitate care este efortul financiar pe care trebuie sa il faci este necesar sa stabilesti care este numarul de camere pe care vrei sa il aiba apartamentul. Oferta imobiliara este foarte variata motiv pentru care poti opta pentru apartamente 4 camere Iasisau pentru achizitionarea unei garsoniere.
 • Solutiile avute la indemana pentru a usura procesul de selectie a apartamentelor. Oferta de pe piata imobiliara este foarte stufoasa motiv pentru care trebuie sa stii care sunt solutiile la care poti apela pentru a putea simplifica procesul de achizitionare a unui apartament. Apelarea la o firma de imobiliare care are o experienta foarte mare in cadrul imobiliarelor este solutia cea mai eficienta la care poti apela in cazul in care esti cu adevarat interesat de achizitionarea unui apartament.
 • Nu in ultimul rand, care este calitatea materialelor de constructie utilizate in realizarea apartamentului dar si modul in care arata finisajele interioare si exterioare sunt alte raspunsuri pe care trebuie sa le detii cu exactitate inainte de a decide care este tipul de apartament pentru a carui achizitionare doresti sa faci un efort financiar mai mult decat considerabil.

Concluzii

Achizitionarea unui apartament este o actiune foarte important, aceasta achizitie fiind unul dintre cei mai importanti pasi pe care ii faci in incercarea de a te dezvolta din toate punctele de vedere. Pentru a putea realiza o achizitie inteligenta este necesar ca inainte de a achizitiona apartamentul sa detii anumite raspunsuri, o parte dintre acestea fiind prezentate in cadrul acestui articol. Doar in felul acesta vei putea achizitiona un apartament de care vei fi mandru.

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

Seriale11 minute ago

Prietena mea genială, un serial eveniment la Prima TV

Emisiuni28 de minute ago

Prima întâlnire a Burlacului cu cele 25 de fete, într-o locație cu semnificație aparte

AUDIENȚE TV41 de minute ago

Chefi la cuțite, lider de audiență. Connect-R a venit în emisiune la rugămintea fiicei sale

Seriale54 de minute ago

Săptămâna aceasta, serialul Profu` revine cu o nouă poveste captivantă

INTERVIU3 ore ago

INTERVIU EXCLUSIV cu actriţa Ebru Şahin, în rolul tinerei Reyyan din serialul „Hercai”, difuzat la Kanal D

AUDIENȚE TV3 ore ago

2 milioane de români au urmăit Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Emisiuni4 ore ago

O nouă ediție Pe Bune?! se joacă cu magicianul Robert Tudor și Cătălin Măruță

INTERVIU5 ore ago

Interviu cu actorul Brian Tee, Dr. Ethan Choi din serialul „Camera de gardă”

Seriale6 ore ago

Mult aşteptatul serial Camera de gardă se întoarce la DIVA cu un nou sezon!

Emisiuni6 ore ago

Mihai Bendeac, confruntat de personajele pe care le-a creat

Emisiuni7 ore ago

Investiție record la Imperiul Leilor într-o ediţie specială!

Emisiunio zi ago

Dan Barna face clarificări la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analizeo zi ago

BĂTALIE Chefi la cuțite – lider de audiență cu cel de-al doilea episod!

Reality Showo zi ago

Un alt şef intră sub acoperire în această seară. Cine este protagonistul ?

AUDIENȚE TVo zi ago

Kanal D, lider absolut de audiență cu povești pline de emoție la „Teo Show”!

Facebook

SHOW MAGAZINE

IN Trending