Connect with us

UTILE

Toamna în Roma

Published

on

Plănuiți să vizitați Roma curând? În acest articol veți avea toate detaliile necesare pentru a vă bucura de o vacanță perfectă toamna aceasta!

Primul lucru pe care trebuie să îl știți este că vremea în Roma este la fel de frumoasă și vara și toamna!

Toamna este un anotimp minunat pentru a vizita Roma. În majoritatea lunilor de toamnă, zilele sunt destul de calde, iar serile răcoroase, ceea ce face ca vremea să fie absolut perfectă pentru turism.

Majoritatea oamenilor aleg să viziteze Roma toamna, sperând ca este un anotimp mai puțin aglomerat. Ei bine, pregătiți-vă pentru mulțimi de turiști și în această perioadă!

În prima jumătate a toamnei vă veți bucura de zile mai lungi, puține ploi și seri reci, dar plăcute. În a doua jumătate a toamnei, de la sfârșitul lunii octombrie / începutul lunii noiembrie, frigul începe să se resimtă.

Indiferent când vizitați Roma, trebuie să aduceți întotdeauna cinci lucruri: o pălărie, încălțăminte confortabilă, o eșarfă, un rucsac și asigurarea de călătorie.

 

Dacă aveți aceste lucruri la dumneavoastră, sunteți deja pe drumul către o vacanță perfectă la Roma!

Ce tururi și evenimente trebuie să aveți în vedere în Roma toamna?

Cum am spus și la începutul articolului, toamna este un moment minunat pentru a vizita Roma!

În luna septembrie, majoritatea tururilor nocturne sunt valabile în continuare, așa că puteți începe vizita dumneavoastră la Roma printr-o experiență de-a dreptul unică cu Moonlight Colosseum Tour. Acesta este cel mai exclusivist tur din Roma! La urma urmei, ce poate fi mai uimitor decât un tur în Colosseum la lumina lunii?!

Luna octombrie se remarcă prin celebrul Halloween. Ei bine, romanii nu celebrează acest eveniment, însă puteți alege un ghost tour. Acest tur este o alegere perfectă pentru a afla uimitoarele legende din spatele celebrelor monumente romane!

Advertisement

 

O altă activitate potrivită pentru vizita dumneavoastră în Roma este degustarea de mâncăruri tradiționale. Acesta nu este doar un tur obișnuit cu degustare de mâncare! Este un tur complex ce include vizitarea principalelor atracții turistice ale Romei și degustare de mâncare chiar la celebrul Pantheon.

Ultimul dar nu cel din urma, turul discover Rome by Golf Cart este preferatul turiștilor ce aleg sa viziteze Roma toamna. Acest tur include o plimbare relaxata prin oraș cu mașinuța de golf, în timp ce admirați celebrele obiective turistice din Roma. La finalul turului, veți avea parte de o degustare de produse romane autentice.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending