Connect with us

Seriale

Toamna începe la DIVA cu noul sezon al serialului „Hudson și Rex”

Published

on

Reclame

            Serialul „Hudson și Rex” (Hudson & Rex, 2019) revine la DIVA cu un nou sezon, premieră în România ! Sezonul cu numărul 2 aduce și mai multe investigații pentru cei doi parteneri, detectivul Charlie Hudson (John Reardon) și Rex (Diesel vom Burgimwald) iar, din 1 septembrie, în fiecare marți, de la ora 21:00, sunt programate câte două episoade.

 

Când o crimă pare că nu are rezolvare, cei doi încep propria investigație și au ca avantaj experiența lui Charlie și simțurile dezvoltate ale lui Rex, un cumul unic de aptitudini, care îi face de neoprit. În noul sezon, cei doi parteneri descoperă un infractor, care a trăit timp de 20 de ani sub o falsă identitate și intenționează să îl aducă în fața justiției.

 

Tot în acest sezon, ei trebuie să își unească forțele cu o fostă colegă a lui Charlie, pe care Rex nu o place și cu care refuză să lucreze. Cei doi detectivi dovedesc încă odată că sunt de neoprit în investigarea celor mai complicate cazuri. Urmărește-i în acțiune în fiecare marți, de la ora 21:00, din 1 septembrie, în premieră la DIVA !

 

Urmărește DIVA pe social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/

Instagram: @diva_romania

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending