Connect with us

Radio

Toamna se aude la… radio! Nu rata noile sezoane ale emisiunilor preferate la Digi FM

Published

on

            Toamna vine cu un nou sezon plin de energie, la Digi FM! Matinalii Digi FM dau startul oficial al toamnei la radio. Au făcut Turul României, din nou, au cucerit litoralul cu matinalul, au aprobat zeci de cereri în… călătorie pentru ascultători, au transformat Digi FM într-o adevărată stațiune de vară. Acum sunt gata de sezonul de toamnă, pe care se grăbesc să-l deschidă pe 6 septembrie.

 

Beatrice, Miu și Ciuclaru, doi matinali și… jumătate, tratează diminețile aglomerate cu dialoguri amuzante, dar și cu discuții argumentate pe subiectele cele mai importante. În „același film” sunt satirizările ca la carte ale lui Radu Paraschivescu, părerile verde în față ale lui Florin Negruțiu, calmul furtunos al lui Claudiu Pândaru și toate personajele marca Ungurului Bulan. De ascultat, fără jumătăți de măsură, de luni până vineri, de la ora 06:30.

 

La prânz vine „Omul Potrivit”, la Adrian Cojocaru, după-amiaza, Vlad Craioveanu asigură lin trecerea la starea de seară, pentru a ne reîntâlni cu concluziile zilei sub forma dialogurilor spumoase între ascultători și Lucian Mîndruță.

 

Redacția Digi FM aduce esențialul în 5 minute de știri, din jumătate în jumătate de oră, iar muzica din colecția de toamnă însoțește ascultătorii de la prima oră a săptămânii până la sfârșitul weekendului.

 

„Vara a fost cum ne-am dorit, toamna va fi așa cum se așteaptă sutele de mii de ascultători. Ramon Cotizo, Vlad Craioveanu, Ana-Maria Tatu, Nono Semen, Horia Popescu și Alice Tudor, împreună cu Beatrice, Miu și Ciuclaru, cei doi matinali și jumătate, Adrian Cojocaru și Lucian Mîndruță, sunt realizatorii cu care Digi FM intră în noul sezon de toamnă pentru toată România”, spune Cetin Rașit, directorul de Programe al Digi FM.

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending