Connect with us

Presa online

Toamna se numără bobocii sau…recolta! Unelte de grădină esențiale de la scule-prodrom.ro

Published

on

unelte de gradina
Reclame

Dacă pentru unele persoane, toamna este sezonul perfect de a imortaliza cu aparatul de fotografiat adevăratul spectacol al naturii, pentru alții este sezonul ideal de a strânge recolta. Cert este că în ambele situații, acest anotimp minunat care deja ne-a bătut la usă, ne oferă minunate beneficii de care ne putem bucura.

Referindu-ne la recoltă, cei care au grădini se pregătesc din timp, fac loc pentru fructele și legumele ce le-au însămânțat în primăvară. Se bucură de toate aceste delicatese. Unii pun la borcan pe iarnă dulcețuri, castraveți murați, conopidă, pepeni, zacuscă și multe altele. Alții pregătesc damigenele și așa mai departe. A fi agricultor însă nu implică doar atât. Treburile gospodărești nu se termină niciodată. După ce ai terminat de recoltat, trebuie să pregătească grădina pentru a putea însămânța în primăvară. Pentru asta au nevoie de anumite unelte de gradina ce sunt indispensabile oricărui gospodar.

Cum pregătești grădina toamna și de ce unelte ai nevoie

Cu toții știm că în acest anotimp cad frunzele din copaci și formează un covor cromatic în grădină. Desigur că peisajul este superb însă, frunzele trebuie strânse. Asta pentru că vor putrezi și pot forma anumite bacterii ce vor afecta viitoarele plante și solul. Pentru ca treaba să fie făcută în timp util, ai nevoie de o lopată, o greblă și o roabă unde să aduni toate frunzele ca mai apoi să le compostezi. Poți opta aici și pentru un tocător de resturi vegetale.

După ce ai făcut acest lucru, următorul pas este de a săpa și afâna solul pentru următoarea recoltă. Aici ai nevoie de un hârleț.

Tunde copacii

Toaletarea copacilor în această perioadă este la fel de importantă. Trebuie să înlături crengile uscate cât și frunzele nu doar pentru a arăta estetic, ci și pentru a te bucura anul viitor de roade pe măsură. Aici ai nevoie de o foarfecă profesională pentru a fi cât mai eficient. Nu uita de asemenea și de vie.

Dacă deții o seră, poate că ai nevoie de niște arcade pentru o mai mare susținere.

Dacă ai făcut toate acestea și ai pregătit grădina pentru recolta de primăvară, trebuie să ai grijă și de încălzirea locuinței pe timp de iarnă. Așadar, trebuie să te apuci de tăierea lemnelor. Aici, o drujbă îți va fi de mare folos pentru a termina treaba în timp util.

Nu uita de asemenea de capcanele pentru șoareci, dacă nu vrei să rămâi fără porumb.

Pentru a fi cât mai organizat, aici nevoie ca toate aceste unelte de grădină să fie depozitate într-un loc special amenajat. Poți opta pentru un vestiar cu compartimente sau un dulap mobil pentru a le ține pe toate la un loc.

Toate aceste unelte de grădină le vei găsi pe scule-prodrom.ro

Scule Prodromeste un magazin online de unde vei putea să îți achiziționezi toate uneltele de grădină menționate mai sus, plus multe altele. Le vei găsi la prețuri accesibile, toate produsele fiind de calitate superioară.

La dar câteva click-uri distanță comanzi online și le primești la ușa ta, gata să te pregătești de curățenia de toamnă!

Pentru mai multe detalii accesează pagina oficială.

Date de contact:

contact@scule-prodrom.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending