Toamna vine cu emisiuni noi si vechi pe micile ecrane... Prima Tv si Kanal D, opteaza pentru reality show-uri ! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Toamna vine cu emisiuni noi si vechi pe micile ecrane… Prima Tv si Kanal D, opteaza pentru reality show-uri !

Published

on

Vine toamna cu emisiuni noi!  Ce ne pregatesc posturile de teleziune pentru noul sezon? Reality show-uri, seriale cu vedete romanesti si pamflet !

Emisiunile “vechi” ce  au facut audienta raman  in grila de tomna a posturilor de televiziune, cele care nu au facut audienta nu se vor mai produce . Insa, cum era de asteptat vom vedea si emisiuni noi din aceasta toamna . PANAMA

Prima TV îşi acoperă divertismentul cu „veteranii“ Cârcotaşi, cu „Mondenii“ şi „Trăsniţii“. „Cronica Cârcotaşilor“ se întoarce pe 16 septembrie, iar luna viitoare, „Mondenii“ se prezintă în faţa publicului în formulă de trio, cu Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu şi Angel Popescu la post.
„Trăsniţii“ bifează începutul celui de-al 13-lea sezon, pe 7 septembrie, cu o distribuţie primenită cu Rocsana Marcu, în rolul poliţistei fatale, şi Raluca Guslicov, pe post de psiholog de serviciu. „Trădaţi în dragoste“ şi „Cireaşa de pe tort“ rămân în programul de toamnă al postului.
Două reality show-uri noi sunt programate la Prima TV pentru perioada imediat următoare: „Fermier, caut nevastă!“, în care zece fermieri burlaci din România îşi pun la bătaie atuurile pentru a câştiga inima celei care poate deveni „aleasa“, şi un reality show concurs „care a făcut înconjurul lumii, un adevărat succes mondial în materie de entertainment“, pe care îl va prezenta Virgil Ianţu.
Vedeta postului, Andreea Raicu, va fi protagonista serialului de televiziune „Efect 30“, o producţie care prezintă vieţile complicate ale femeilor aflate în jurul vârstei de 30 de ani, care se luptă cu deciziile, traficul, soldurile şi… bărbaţii.

Divertismentul va fi asigurat la Kanal D de producţiile „Noră pentru mama“, „Fata lui tata“ şi „La şuetă cu Bahmu’“, dar şi de show-uri nou-nouţe, precum „Rătăciţi în Panama“, cu Andrei Gheorghe moderator şi Ramona Gabor şi CRBL printre concurenţii care filmează în aceste zile în jungla din Bocas del Toro, „Clarvăzătorii“, cu Marius Chivu în postura de prezentator.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending