Connect with us

BAZAR

Toate vedetele se reunesc in weekend la o super-petrecere

Avatar

Published

on

Cele mai populare personaje mondene au ales sa-si petreaca sfarsitul de saptamana intr-un stil grandios. Asadar, duminica, pe 26 iunie, incepand cu ora 10.00, acestea se reunesc la Ambasad’Or Events, la marea deschidere a Blueberry Pool.

Se anunta o petrecere incendiara, inspirata din evenimentele ce au loc in intregul occident. Marea deschidere se invarte, de altfel, in jurul unui concept ce exprima cel mai frumos amalgam de sentimente ce vizeaza iubirea, dar si prietenia, distractia si tineretea. Pentru ca, indiferent de varsta, Ambasad’Or Events te vrea tanar si dornic de distractie.

Vedetele care se pregatesc sa dea liber distractiei si frau imaginatiei la marea deschidere a Blueberry Pool by Ambasad’Or sunt: Cristina Spatar, Denisa Nechifor, Florin Piersic Jr, Nicole Cherry, Mihai Chitu, Deea si Dinu Maxer, Maria Simion, Diana Bisinicu, Mariana Rosca, Laurette, Giani Chirita, Julia Jianu, Natalia Mateut, Alex Florescu, Cezar Ouatu, Mattyas, Ana Maria Barnoschi, Margherita de la Clejani, Mike Diamonds, Andrei Ciolacu, Jean de la Craiova, Liviu Varciu si, nu in ultimul rand, Irinel Columbeanu.

Afis

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending