Connect with us

Emisiuni

Ţociu şi Palade o „flanchează” pe Nico vineri seară, în show-ul O data-n viata la TVR 1

Avatar

Published

on

O dată-n viaţa lor, Romică Ţociu şi Cornel Palade nu fac echipă, ba chiar sunt rivali. Cei care vor să fie martori la acest moment unic sunt invitaţi vineri, 12 aprilie, de la ora 21.00, la o nouă ediţie a emisiunii O dată-n viaţă de la TVR 1. Vedetele pe care Iuliana Tudor le-a invitat pentru a aduce telespectatorilor trei ore de spectacol sunt Romică Ţociu şi Petrică Mâţu Stoian (reprezentând zona Mehedinţi), Cornel Palade şi Daniela Condurache (pentru Moldova), Nico şi Ion Ghiţulescu (ca reprezentanţi ai Munteniei).

Iuliana Tudor, gazda show-ului de la TVR 1, aşteaptă nerăbdătoare seara de vineri: „Un lucru e cert: vinerea aceasta, la O dată-n viaţă, vom râde cu poftă! Nici nu vreau să-mi imaginez ce probă mi-au pregătit invitaţii de săptămâna aceasta. Eu, însă, îi provoc să lansăm împreună o altă idee de implementat la televiziunea naţională vreme de o ediţie a programului nostru. Despre ce e vorba… aflaţi vineri! Va aştept cu drag!”

Momentele muzicale se anunţă de pe acum spectaculoase. Nico pregăteşte câteva piese de muzică lăutărească, prin care speră să-i câştige pe telespectatori de partea ei. Iar Romică Ţociu şi Cornel Palade… cu siguranţă vor găsi un moment în care vor cădea la pace, pentru a smulge cât mai multe zâmbete.

Invitaţii Iulianei Tudor vor fi acompaniaţi şi în această ediţie de Orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros, iar momentele de dans vor fi realizate cu sprijinul Ansablului Doina Gorjului. Iar actorii Maria Buză şi Marius Rizea vor face din nou deliciul telespectatorilor, cu un moment inedit de umor marca „Floarea şi Gheorghe”. 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending