Tolontan ripostează: "În momentul ambelor împrumuturi, şeful Consiliului de Administraţie era Sorin Oancea, actualul patron de la B1TV"
Connect with us

A-Z NEWS

Tolontan ripostează: „În momentul ambelor împrumuturi, şeful Consiliului de Administraţie era Sorin Oancea, actualul patron de la B1TV”

Published

on

După ce Traian Băsescu l-a acuzat, nenumindu-l, pe Cătălin Tolontan că este „lichea” şi „om fără caracter” pentru că a semnat acum 10 ani un contract prin care firma care editează Gazeta Sporturilor a luat un împrumut de 275.000 de dolari de la Crescent, redactorul şef al Gazetei a făcut o dezvăluire în direct la B1TV, scrie Gazeta Sporturilor.

Acum cîteva minute, Tolontan a spus că ziarele de la Intact au luat două împrumuturi, nu unul. Primul de 1,45 milioane de dolari în 2003 şi al doilea de 275.000 de dolari în 2004.

„Am consultat actele în detaliu. Deşi mi-am asumat că eram administrator al companiei, am greşit, nu eram! În momentul ambelor împrumuturi, şeful Consiliului de Administraţie era Sorin Oancea, actualul patron de la B1TV. El a semnat, de altfel, şi împrumutul de 1,5 milioane de dolari. Eu, ca director general, l-am semnat pe al doilea, cel de 275.000 de dolari”, a spus Tolontan.

„Situaţia e de un haz nebun şi arată cît de lipsită de temei e logica potrivit căreia dacă o companie era finanţată de la Crescent în anii 2003-2004 asta îi făcea pe oamenii de acolo lichele. Cu o asemenea logică absurdă, cu banii cîştigaţi pe vremea cînd era la Antene sau administrator la Jurnalul SA, Sorin Oancea a cumpărat acţiuni la B1TV. Evident că e o logică strîmbă”, a spus Cătălin Tolontan.

Semnătura lui Sorin Oancea pe contractul de împrumut:

semnatura sorin oancea

sursă foto articol

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending