Connect with us

Film

Tom Cruise si Will I Am, despre coloana sonora a filmului “Knight & Day”, la Lumea Pro Cinema

Published

on

 

Doua dintre cele mai mari staruri de  la Hollywood, Tom Cruise si Cameron Diaz, sint invitatii editiei din 27 iunie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepind cu ora 11:00. Cei doi sint protagonistii filmului de actiune “Knight and Day”, care va avea premiera si in Romania, luna viitoare. Cruise este, de aceasta data, un agent secret plecat intr-o misiune riscanta, care intilneste pe drum o femeie fascinanta, interpretata de Cameron Diaz.

Una dintre cele mai in voga formatii ale momentului, Black Eyed Peas, a compus melodia “Someday”, de pe coloana sonora. Will I Am, compozitorul trupei, a reusit, alaturi de colegii sai, sa domine topurile muzicale in ultimele 12 luni. Nu este de mirare ca producatorii filmului spera ca inclusiv melodia de pe coloana sonora, va fi un hit.

In editia din 27 iunie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” telespectatorii vor putea urmari atit interviul cu Tom Cruise, cit si cel cu Will I Am, in care acestia vor da detalii despre pelicula “Knight & Day”.

Inflatie de vedete in aceeasi editie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”. Liam Neeson, Bradley Cooper, Jessica Biel sint numai citeva dintre celebritatile care s-au aflat la premiera filmului “A Team”, din Los Angeles. Patru soldati din Fortele Speciale devin mercenari, iar trei dintre ei sint invinuiti pe nedrept de crima si considerati criminali de razboi. Filmul a fost foarte solicitant pentru actori, iar Bradley Cooper spune ca a avut nevoie de antrenamente serioase, pentru a intra in pielea locotenemtului Templeton” Faceman “ Pack. Jessica Biel este pe cit de frumoasa, pe atit de dura in rolul locotenentului Sosa. Telespectatorii Pro Cinema pot afla detalii despre acest film, care ruleaza deja in cinematografele din Romania, in interviurile cu protagonistii difuzate la “Lumea Pro Cinema”.

Katherine Heigl si Ashton Kutcher, Michelle Williams si Ryan Gossling sint alte vedete prezente in editia din 27 iunie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Film

,,Robin Hood” a ţintit spre primul loc în box office-ul românesc

Published

on

 

Noua aventură „Robin Hood”, cu Taron Egerton şi Jamie Foxx în rolurile principale, conduce detaşat în clasamentul box office-ului românesc, după ce filmul a fost vizionat în primele sale zile pe marile ecrane de 36.961 spectatori şi a generat încasări în valoare de 767.995 lei.

Despre această reinterpretare a legendarului personaj, actorul Taron Egerton este de părere că după ce a citit scenariul a rămas cu un puternic sentiment că personajul său, Robin Hood, este mult mai mult decât ceea ce ştie publicul despre el. În viziunea actorului principal, Robin Hood este un om aflat într-un permanent conflict, între viitorul sufletului său şi descoperirea propriului foc interior, a propriei îndemânări. ,,Pentru mine, Robin Hood este un personaj foarte pertinent în realitatea cotidiană a vremurilor noastre, aşa că pentru mine scenariul a fost deopotrivă emoţionant şi distractiv”, a declarat Egerton.

Robin din Loxley (Taron Egerton), un misionar care își pierde întreaga identitate din cauza războiului, și camaradul sau Moorish (Jamie Foxx) plănuiesc împreună o revoltă fără precedent împotriva reprezentanților corupți ai coroanei britanice într-o acțiune amețitoare care îmbină confruntările epice cu o poveste de dragoste memorabilă.

Un blockbuster plin de acţiune şi umor, filmul ,,Robin Hood” este o producție Summit Entertainment și Appian Way/ Safehouse Pictures, în asociere cu Thunder Roads Films, care a avut premiera pe marile ecrane din țară pe 7 decembrie, fiind distribuit de Vertical Entertainment.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezintă „Aquaman” din 21 decembrie la cinema

Published

on

 

O producţie Warner Bros. Pictures, regizată de James Wan, mult aşteptata acţiune „Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în centrul unei aventuri epice, cu efecte vizuale copleşitoare ce reconstruiesc imperiul subacvatic al celor şapte mări.

Jumătate om, jumătate zeu al mării, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei.

Alături de Jason Momoa, din distribuţie mai fac parte Amber Heard care o interpretează pe Mera, o luptătoare neînfricată; Willem Dafoe ca Vulko; Patrick Wilson ca Orm, actualul conducător al regatului subacvatic; Dolph Lungren ca Nereus şi Nicole Kidman în rolul mamei lui Arthur.

James Wan regizează filmul după un scenariu semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick şi Will Beall, după o poveste scrisă de Geoff Johns, James Wan şi Will Beall, inspirată din personajele DC, „Aquaman” creat de Paul Norris şi Mort Weisinger. Filmul este produs de Peter Safran şi Rob Cowan, cu Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns şi Walter Hamada în calitate de producători executivi.

„Aquaman” are premiera în cinematografele din ţară pe 21 decembrie, în format 3D şi IMAX 3D.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezintă „A Doua Şansă” din 14 decembrie la cinema

Published

on

 

E nevoie de puţină îndrăzneală şi multă încredere pentru a-ţi schimba destinul… indiferent de vârstă. Pe scurt, aceasta este premisa de la care porneşte şi Jennifer Lopez în comedia „A Doua Şansă” care are premiera pe marile ecrane din ţară din 14 decembrie.

Tot mai frustrată şi nefericită de felul în care a ajuns viaţa ei, Maya (Jennifer Lopez) refuză să se resemneze şi acceptă provocarea de a demonstra afaceriştilor de pe Madison Avenue că şcoala vieţii este la fel de importantă precum prestigioasele diplome.

Însă atunci când CV-ul este fals, lucrurile nu au cum să iasă conform planului şi totul culminează cu cele mai amuzante răsturnări de situaţie. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending