Tom Gregory ne șoptește prin noul album "Things I Can't Say Out Loud" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Tom Gregory ne șoptește prin noul album „Things I Can’t Say Out Loud”

Published

on

Care sunt lucrurile pe care nu ai putere să le spui cu voce tare?

Ce sentimente ascunzi încă printre gesturi? Noul album lansat de către Tom Gregory este însuși o încurajare de a da a da voce gândurilor, fără să îți fie mai fie frică. Iar ce mod este mai plăcut pentru a primi o vorbă bună, dacă nu prin muzică?

Piesa Man still cries, cea care s-a și lansat împreună cu albumul, prezintă latura sensibilă a bărbaților. Iar puterea unui om poate sta chiar în vulnerabilitate. În a arăta sentimentele pe care le trăiești, a spune celor din jurul tău ceea ce simți și a nu ține totul ascuns în interiorul tău, ca și când acele lucruri nu ar fi existat vreodată.

Albumul Things I Can’t Say Out Loud are 12 piese, una dintre ele fiind deja cunoscută multora dintre voi – Footprints. Pe lângă latura sugestivă a fiecărui clip deja lansat, inclusiv titlul melodiilor de pe album este unul foarte puternic din punct de vedere expresiv – Lonely Heart, As Bad As It Seems sau Love Come Get Me.

Cu toate că industria muzicală nu este o industrie ușor de gestionat pentru cei care nu reușesc să fie puternici, ea nu a reprezentat o piedică pentru Tom Gregory. Ci, din contră, l-a ambiționat și mai mult. „Dacă există o ușă închisă în fața mea și ea nu se deschide, o să mai bat la ea încă o dată. Și, dacă tot nu se deschide, atunci o voi da jos”, spune Tom. Născut într-un mic orășel, Gregory a reușit deja să se poziționeze ca unul dintre cele mai importante tinere talente din UK.

Albumul său de debut,   Heaven in a World So Cold, reprezintă o colecție de piese pop și balade, plină de versuri care să îți atingă sufletul. Pe acest album se află și piesa   Fingertips, care a ajuns deja la peste 96 de milioane de stream-uri.  În acest moment, Tom se bucură de 4.8 milioane de ascultători lunar pe Spotify, iar piesele sale trec deseori de pragul zecilor de milioane de play-uri.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending