Tom Hanks a învăţat să meargă pe scuter pentru rolul din “Larry Crowne”

0
611

Tom Hanks şi Julia Roberts, protagoniştii comediei romantice “Larry Crowne” sunt invitaţii ediţiei din 26 iunie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzată începând cu ora 13:00.

În interviul care poate fi urmărit la “Lumea Pro Cinema”, Tom Hanks va mărturisi cum i-a fost în ipostaza de regizor al acestei comedii, dar şi cum a învăţat să meargă pe scuter, special pentru a intra în pielea personajului său.

Secvenţe din această comedie care va putea fi văzută şi în cinematografele din România din 8 iulie, imagini de la premiera londoneză a filmului, dar şi interviuri cu vedetele prezente pe covorul roşu vor fi difuzate la “Lumea Pro Cinema”.

Tot atunci, Blake Lively şi Ryan Reynolds vor vorbi despre provocările 3D -ului “Green Lantern”, iar eroii din “Super 8” vor aduce toate argumentele în favoarea unui film care nu trebuie ratat – noul SF marca Steven Spielberg.

Şi nepoata Juliei Roberts, Emma Roberts, va fi invitata “Lumii Pro Cinema” pentru a oferi detalii despre ultimul ei film, “The Art of  Getting By”, în care-l are ca partener pe Freddie Highmore. Scenele de dragoste dintre cei doi, dese şi foarte “picante”, vor fi o temă larg dezbătută în interviurile care pot fi urmărite la Pro Cinema.

Comentarii