marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniToma Alexandru, invitat special duminică seară, la iUmor,

  Toma Alexandru, invitat special duminică seară, la iUmor,

  iUmor, cea mai îndrăgită emisiune de umor din România, continuă duminică seară, de la ora 20:00, cu cea de-a doua ediție din audiții. Invitatul special al ediției este cunoscutul stand-upper Toma Alexandru.

  „Cel mai deștept din stand-up”, l-a numit juratul Florin Dumitrescu pe invitatul special al ediției, Toma Alexandru. Prezența sa la iUmor a fost îndelung aplaudată atât de cei patru jurați, Delia, Florin Dumitrescu, Cheloo și Mihai Bendeac, cât și de public.

  ”Această combinație ciudată între un tip destul de ireverențios în anumite momente, dar în același timp dublat de o inteligență extraordinară a unui tip „tocilar”, a creat un număr foarte bun”, a declarat Mihai Bendeac la sfârșitul numărului de stand-up care a ridicat sala în picioare. Telespectatorii vor putea urmări duminică, de la 20:00, la Antena 1, numărul senzaţional de stand-up pregătit de Toma Alexandru, în cea de-a doua ediție iUmor.

  Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru.

  Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

  Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

  iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube ”iUmor” a acumulat peste 1.7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez peste 17.6 milioane de vizionari.

  Petrut Nechifor - Reporter

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente