Tony Braxton și Kelly Rowland prezintă un Crăciun în stilul lor la DIVA - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Special TV

Tony Braxton și Kelly Rowland prezintă un Crăciun în stilul lor la DIVA

Published

on

Foto Credit: DIVA

Atunci când muzica și filmul se combină, rezultatul este și mai de sărbătoare, iar DIVA cunoaște această rețetă. Tony Braxton și Kelly Rowland au roluri principale în trei premiere pline de elemente festive și lecții de viață, în perioada 3 – 5 decembrie 2021. 

Advertisement

Vineri, 3 decembrie, de la ora 16:00 este programat filmul Crăciunul e în fiecare zi (Every Day is Christmas, 2018). Toni Braxton interpretează o directoare care nu are timp pentru dragoste și este nevoită să-și reorganizeze prioritățile pentru că trecutul, prezentul și viitorul ei se intersectează atunci când primește o vizită de la mama ei. Inspirată de povestea lui Charles Dickens, „Colind de Crăciun”, acțiunea filmul o face pe protagonistă să retrăiască rănile trecutului, greșelile prezentului și îi arată un viitor posibil. Din distribuție face parte și sora lui Toni Braxton, Towanda. 

Kelly Rowland continuă recitalul sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 16:00, cu un alt filme festiv. În Haos de Crăciun (Merry Liddle Christmas, 2019), povestea o aduce în prim plan pe Jacquie, care se străduiește ca familia ei cu probleme să pară perfectă de sărbători. Ce poate merge prost ? Totul, atunci când rudele tale nu par să fie de acord cu planul. Cu puțin sprijin din exterior poate că acest Crăciun va aduce pentru această visătoare și o poveste de dragoste. 

Duminica, 5 decembrie, de la aceeaşi oră, Kelly Rowland se întoarce pentru bis în Nuntă de Crăciun (Merry Liddle Christmas Wedding, 2020), care este continuarea filmului de sâmbătă. În primul film am văzut circumstanțele în care s-au cunoscut Jacquie și Tyler, iar acum ei încearcă să planifice o nuntă perfectă de Crăciun într-un loc pe măsură. Este drept că planurile lor sunt date peste cap, dar rezultatul final este tot ceea ce nu știau că își doresc. 

Fiți în armonie cu spiritul sărbătorilor urmărind premierele de la DIVA în perioada 3 – 5 decembrie 2021!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending