Connect with us

A-Z NEWS

Top 10: Cei mai cautati termeni pe internet in 2010

Published

on

Reclame

Ca in fiecare an, cei de la Yahoo au publicat topul celor mai cautate cuvinte si expresii pe internet. Avand in vedere ca motorul lor de cautare nu este cel mai folosit din lume, datele pe care le ofera dezvaluie care sunt, in mare parte, preocuparile americanilor.”Dezastru petrolier” (“BP oil spill”) si Cupa Mondiala (“World Cup”) sunt cei mai cautati termeni pe internet, in 2010, potrivit unei statistici realizate de Yahoo.

Explozia platformei petroliere Deepwater Horizon si deversarea de petrol in Golful Mexicului este considerata cel mai mare dezastru ecologic al secolului nostru.
Primul loc este, asadar, ocupat de expresia “BP Oil Spill”, iar pe locul al doilea se afla Cupa Mondiala de Fotbal, care a adunat mai multe cautari decat au avut vreodata Jocurile Olimpice, de exemplu. Pe locurile trei, patru si cinci in topul cautarilor pe Yahoo se situeaza trei vedete: Miley Cyrus, Kim Kardashian si Lady Gaga.

Surprinzator este, insa, faptul ca Miley Cyrus a fost mai cautata decat controversata Lady Gaga, care are cele mai multe vizualizari pe Youtube.

Top cei mai cautati termeni pe internet, in 2010:

1. The Gulf of Mexico oil disaster

2. The World Cup soccer tournament

3. Pop singer Miley Cyrus

4. Reality TV star Kim Kardashian

5. Singer Lady Gaga

6. Apple’s iPhone

7. Actress Megan Fox

8. Singer Justin Bieber

9. “American Idol”

10. Singer Britney Spears

Cititi mai mult pe Satirikon.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending