Connect with us

LIFE STYLE

Top 10 cei mai frumoși bărbați celebri din lume

Published

on

”Frumusețea este în ochiul privitorului”, spune o vorbă veche și înțeleaptă pe care americanii o țin la loc de cinste.

Cu toate acestea, în era Photoshopului, sunt câteva vedete de sex masculin care au reușit să intre și să își păstreze, indiferent de vârstă, locul în acest top. Așadar, află care sunt cei mai frumoși bărbați din lume.

Care sunt cei mai frumoși bărbați din lume

Trăsăturile principale care i-au propulsat în acest top sunt: intelectul, principiile, cinstea, corpul atletic sau ochii expresivi. Evident, este posibil ca și faima sau conturile lor bancare să îi facă pe unii de nerezistat în fața doamnelor. Hai să îi descoperim pe frumoșii celebri împreună:

10. Prințul William 

Cu toate că unora nu li se pare, multe femei l-au votat ca fiind un bărbat frumos. Născut pe 21 iunie 1982 în Marea Britanie, fiul Prințesei Diana este considerat un adevărat prinț datorită înălțimii și greutății perfecte.

9. Noah Mills 

Modelul și actorul din Canada s-a născut pe 26 aprilie 1983. Încă din studenție a cochetat cu modellingul, sursa principală de a se întreține în acea perioadă. Între timp a devenit actor și unul dintre cei mai râvniți burlaci din țara sa.

8. Omar Borkan Al Gala 

Este un model faimos care s-a născut pe 23 septembrie 1989, în Irak. Chipul său aproape perfect i-a adus faima în rândul femeilor. Ba mai mult, frumusețea lui i-a adus și beneficii materiale: una dintre fanele înrăite ale modelului i-a făcut cadou o mașină.

7. Salman Khan

Născut pe 27 decembrie 1965 în India, a reușit să devină unul dintre cei mai celebri actori de la Bollywood, dar și din lume. Cu toate că are o vârstă înaintată, actorul face ravagii în rândul femeilor. Acest lucru se datorează fizicului de invidiat, al frumuseții, dar și al dansurilor uleioase pe care le are în producțiile din India.

6. Denzel Washington

Actorul care s-a făcut remarcat cu talentul să actoricesc s-a născut pe 28 decembrie 1954. Cu toate că în tinerețe era un bărbat cu o frumusețe normală, se pare că înaintarea în vârstă l-a făcut din ce în ce mai atrăgător în ochii femeilor și astfel a reușit să intre în topul celor mai frumoși bărbați celebri din lume.

Cunoscutul Bradd Pitt nu se află pe primul loc

5. Brad Pitt

Frumosul actor blond cu ochi albaștri s-a născut pe 18 decembrie 1963 în SUA. Este unul dintre cei mai buni actori din lume și a fost căsătorit cu celebra Angelina Jolie, dar și cu Jennifer Aniston. Cu toate că nu mai este tânăr, actorul este în continuare unul dintre cei mai frumoși bărbați celebri din lume.

4. Robert Pattinson

Născut pe 13 mai 1986 în Marea Britanie, actorul a cunoscut faima datorită rolului din saga Twilight. Din păcate, acesta urăște enorm rolul lui Edward Cullen, vampirul care sclipește în razele soarelui și care este extrem de rapid. Înainte de a fi actor, a fost model datorită trăsăturilor sale masculine. În anul 2008, revista People l-a ales drept ”cel mai frumos bărbat din lume”. Evident, admiratoarele sale l-au propulsat pe acel loc.

3. Johnny Depp

Actorul a fost desemnat de două ori, drept cel mai sexy bărbat în viață de către revista People. Cu toate că viața lui personală este presărată de scandaluri, droguri și alcool, se poate lăuda cu o carieră de peste 25 de ani. Rolurile sale, talentul, carisma și improvizațiile l-au propulsat în topul celor mai iubiți actori de către femei.

Advertisement

2. George Clooney

A fost desemnat de 2 ori drept cel mai sexy bărbat din lume. În 2009, a mai fost recunoscut de revista Time ca unul dintre ”cele 100 de persoane influente din lume”. Căsătorit cu avocata Amal clooney, actorul care nu are intervenții estetice la nivelul feței susține că oamenii devin mai frumoși pe măsură ce îmbătrânesc.

1.   Tom Cruise

Cu toate că a trecut de 50 de ani, actorul american este, în continuare, în topul celor mai frumoși bărbați din lume. Născut pe 3 iulie 1962 în Statele Unite ale Americii, a fost desemnat ”cea mai puternică celebritate” din lume în anul 2006.

Printre cei mai frumoși bărbați din lume se află și vedete cu ștate mai vechi ca:

– James Dean, Marlon Brando, Cary Grant, Rock Hudson, Paul Newman, Elvis Presley, Steve McQueen, Robert Redford, Clint Eastwood, Richard Gere,

dar și vedete cu ștate mai noi ca:

– Kurt Cobain, Leonardo DiCaprio,  Ricky Martin, Ryan Gosling, Ryan Reynolds, Will Smith, Wentworth Miller, Channing Tatum, Enrique Iglesias, Song Seung Hun, Henry Cavill, Jason Derulo, Jason Momoa, Michele Morrone, Toni Mahfud, Jensen Ackles, Godfrey Gao, Bradley Cooper, Hugh Jackman, David Beckham, Idris Elba, Kanye West, și lista continuă…

Sursa: Playtech.ro

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending