Connect with us

EVENTS

Top 10 goluri ale anului 2013, in opinia specialistilor FIFA

Published

on

Incepand din anul 2009, FIFA (Federatia Internationala de Fotbal), acorda premiul “Puskas” care recompenseaza cel mai frumos gol al anului.

Acest premiu este acordat in onoarea lui Ferenc Puskas, fost atacant al echipei Real Madrid, de la sfarsitul anilor 1950 -1960.
Ferenc Puskas, este considerat de multi specialisti cel mai puternic si prolific atacant din istoria fotbalului european. De asemenea este unul dintre cei mai buni golgeteri ai secolului XX, in 528 de meciuri, a inscris 512 goluri.

Specialistii FIFA au realizat un top 10 al celor mai frumoase goluri din acest an. Printre cei nominalizati se afla: Neymar (Barcelona), Zlatan Ibrahimovic (PSG), Antonio Di Natale (Udinese), Panagiotis Kone (Bologna) si Nemanja Matic (Benfica).

In acest top al celor mai frumoase 10 goluri ale anului 2013, se afla si doua femei, jucatoarea australianca Lisa De Vanna (Sky Blue) si frantuzoaica Louisa Necib (Lyon).
In continuare puteti urmari topul nominalizatilor  din acest an, castigatorul va fi anuntat pe data de 13 ianuarie 2014 in cadrul Galei FIFA de decernare a Balonului de Aur.

1.Nemanja Matici

2. Antonio Di Natale

3. Peter Ankersen

4. Lisa De Vanna

5. Neymar

6. Panagiotis Kone

7. Louisa Necib

8. Juan Manuel Olivera

9. Daniel Luduena

10. Zlatan Ibrahimovici

Cei 3 finalisti care se vor lupta pentru trofeul “Puskas” sunt: Neymar, Zlatan Ibrahimovici si Nemanja Matic.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending