Connect with us

Televiziune

TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE: “Suleyman Magnificul” si “Las Fierbinti” se lupta pentru pozitia de lider. Vezi cine se mai afla in top!

Redactia Radar de Media

Published

on

RADAR DE MEDIA va prezinta astazi TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE, din perioada  25 noiembrie – 1 decembrie 2013, mediul urban.

Chiar daca si saptamana aceasta productia turceasca “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”  este lider in TOP 20 AUDIENTE SERIALE, diferenta fata de “Las fierbinti” este mult mai mica. Podiumul este ocupat de “La bloc – dupa 10 ani”, care s-au reunit special pentru ziua Pro Tv-ului.

 

  • “Suleyman Magnificul”de la Kanal D a avut un rating de 12.3% si o cota de piata de 21.6%, fiind urmarit de peste 1.292.000 de telespectatori pe minut, fapt ce i-a adus locul 1, conform cifrelor furnizate de Kantar Media.
  • Locul 2 este ocupat de “Las Fierbinti”, care a avut un share de 19.6% si a fost vizionat de peste 1.160.000 telespectatori pe minut.
  • Desi ocupa locul 3,  “La bloc – dupa 10 ani” se afla la o diferenta destul de mare fata de primele doua locuri, avand un rating de 5.6%  si o cota de piata de 14%, iar numarul de telespectatori care au urmarit serialul a fost de peste 584.000 pe minut.
  •  In top 20 audiente seriale se mai afla “Suflete pereche”, “Ingeri pierduti”, “Iubiri secrete”,  “Legendele palatului – Regele Geunchogo” si “Feriha”
  • In concluzie postul Pro TV e prezent in top cu 6 seriale, Acasa TV are 5 seriale, Kanal D si National TV au cate 3 seriale, Prima TV are 2 seriale, iar TVR 1 are un singur serial in top.

 

In tabelul de mai jos sunt prezentate TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE, difuzate in perioada 25 noiembrie – 1 decembrie 2013, mediul urban.

[table id=52 /]

*Numar de difuzari pe sapatamana.

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

TOP 20 SERIALE AUDIENTE TV 19-25 august

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending