TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT- Cronica Carcotasilor, in clasament! In rest cifrele raman neschimbate

0
707

RADAR DE MEDIA va prezinta  astazi TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT, cifrele sunt referitoare la perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2013 din mediul urban.

Ca si saptamana precedenta primele 3 locuri sunt ocupate in ordine de “Vocea Romaniei”, “Next Star” si “X -Factor”.

  • Conform datelor furnizate de Kantar Media, “Vocea Romaniei” a fost din nou lider de audienta in mediul urban, inregistrand un rating de 14.5% si o cota de piata de 27.7%, show-ul fiind urmarit de peste 1.517.000  de telespectatori.
  • Pe locul 2 s-a clasat “Next star”, emisiunea de la Antena 1 a avut un rating de 12.3% si o cota de piata de 23.7% si a fost urmarita de  peste 1.287.000 de telespectatori.
  • Locul 3 este ocupat de “X-Factor”, show-ul avand un rating de 10.8% si 20.1 share, peste 1.129.000 de telspectatori urmarind emisiunea, in fiecare minut.

“Cronica Carcotasilor” intra in top 20 in aceasta saptamana, avand un rating de 3.4% si o cota de piata de 6.5%. In top se mai afla “Ochii din umbra”, “La Maruta”,  “Roata Norocului” si “Pretuieste viata”.

In concluzie:

  • Antena 1 a avut 9 emisiuni in top.
  • PRO Tv a avut 4 emisiuni in top.
  • Kanal D a avut 4 emisiuni in top.
  • Prima Tv a avut 2 emisiuni in top.
  • TVR 1 a avut o singura emisiune in top.

In tabelul de mai jos sunt prezentate cifrele pentru TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT 28 octombrie – 3 noiembrie in mediul urban.

[table id=28 /]

*Numarul de difuzari pe saptamana. 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat. 

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Comentarii