Connect with us

AUDIENȚE TV

TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT. Show-urile Dansez pentru tine si Pretuieste Viata au intrat in top dupa prima emisie!

Published

on

Astazi RADAR DE MEDIA va prezinta TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT din perioada 14-20 octombrie 2013, target mediul urban.

TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT

Conform cifrelor furnizate de Kantar Media tabloul audientelor in materie de divertisment este aproape semanator, evident cu mici modificari. „Dansez pentru tine” intra dupa prima editie direct pe locul 4, iar emisiunea Andreei Marin de la TVR 1 se afla si ea top dupa prima transmisie.

 • Vocea Romaniei ramene in continuare cea mai urmarita emisiune de divertisment din Romania. Show-ul de la de la Pro TV a inregistrat 12,3% rating si o cota de piata de 24,2% share, in total peste 1,2 milioane de telespectatori a inregistrat productia.
 • Locul 2 este ocupat in acesta saptamana de Next Star care a fost urmarita in medie de peste 1,1 milioane de telespectatori pe minut in mediul urban.
 • X Factor coboara un loc in clasament si acum se afla pe locul 3 cu o audienta de 9,7% rating si o cota de piata de 17,5 share.
 • Show-ul Dansez pentru tine a intrat pe locul 4 dupa prima emisiunea. Peste 900.000 de mii de telespectatori au urmarit vineri seara copetitia visurilor.

Topul continua cu emsiuni care s-au aflat si saptamana trecuta in topul prezentatat de RADAR DE MEDIA.

 • Emisiunea Pretuieste Viata prezentata de Andreea Marin la TVR 1 a inregistrat o audienta de 4% rating si o cota de piata de 7,8% share, in toatal peste 410.000 mii de telespectatori pe minut au urmarit prima emisie din mediul urban.

In concluzie sa vedem fiecare post tv cate emisiune are in TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT din perioada 14-20 octombrie 2013.

 • Antena 1 – 8 emisiuni in top;
 • Pro TV – 4 emisiuni in top;
 • Kanal D – 4 emisiuni in top;
 • Prima TV – 2 emisiuni in top;
 • TVR 1 – 2 emisiuni in top;

In tabelul de mai jos sunt prezentate cifrele pentru TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT – perioada 14-29 octombrie 2013, mediul urban. 

[table id=24 /]

*Numarul de difuzari pe saptamana. 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat. 

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. sebi

  26 octombrie 2013 at 07:22

  DANSEZ PENTRU TINE – emisiunea a fost urmarita de 1 milion si jumatate de abonati ,deci ea e PE 1 ! Zic de abonati pentru ca mult mai multa lume,se uita la Dansez ! Sa nu uitam ca familiile au cel putin 3 membri ! Informati-va mai bine !!! DANSEZ – SHOWUL ANULUI !! :X

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending