Connect with us

Televiziune

TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT – “Vocea Romaniei” si “Next Star” continua batalia pentru pozitia de lider, restul clasamentului nu prezinta modificari majore

Published

on

RADAR DE MEDIA va prezinta  astazi TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT, cifrele sunt referitoare la perioada 11 – 17 noiembrie 2013 mediul urban.

Se pare ca “Vocea Romaniei” a acaparat pozitia de lider in topul emisiunilor de divertisment si in aceasta saptamana. Cu un rating de 13.4% si o cota de piata de 26.4%  si in aceasta saptamana “Vocea Romaniei” este lider de audienta conform datelor furnizate de Kantar Media.

“Next Star”, prezentata de Dan Negru ocupa locul 2 cu un rating de 10.7%, o cota de piata de 20% si un numar de 1.124.000 de telespectatori pe minut. Podiumul e completat de “Masterchef – Proba celebritatii”, care a fost urmarita de peste 1.095.000 de telespectatori si a avut un rating de 10.4%  si o cota de piata de 18.5%.

Astfel “Serviciul roman de comedie” a coborat un loc fata de saptamana precedenta, avand o cota de piata de 16.2%  si un rating de 9%. In top 20 se mai afla “Cireasa de pe tort”, “IComedy”,  “Pretuieste viata”,  “Dansez pentru tine” care nu isi gaseste cadenta si se zbate la mijlocul clasamentului.

In concluzie, Antena 1 are 8 emisiuni in top.

Pro TV – 5 emisiuni in top.

Prima TV – 3 emisiuni in top.

Kanal D si TVR 1 cate doua emisiuni in top.

In tabelul de mai jos sunt prezentate cifrele pentru TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT 11 – 17 noiembrie 2013, din mediul urban.

[table id=34 /]

*Numarul de difuzari pe saptamana. 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat. 

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending