TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE:TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE: "Las Fierb
Connect with us

Televiziune

TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE: „Las Fierbinti” lider detasat, iar podiumul este completat de „Feriha” si „Mica mireasa”

Published

on

RADAR DE MEDIA va prezinta astazi TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE, in perioada 6 – 12 ianuarie 2014, din mediul urban.

In lipsa lui „Suleyman Magnificul”, „Las Fierbinti” de la Pro TV  isi face de cap devenind liderul clasamentului in TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE. Podiumul este completat de „Feriha” si „Mica mireasa”.

  • In perioada monitorizata „Las Fierbinti” a inregistrat un rating de 11.3%, o cota de piata de 20.5%, fiind vizionat de peste 1.190.000 de telespectatori in fiecare minut.
  • Locul 2 este ocupat de Kanal D cu serialul „Feriha” care a avut un rating de 5.1% si o cota de piata de 9.2%. Serialul turces a fost urmarit de peste 536.000 de telespectatori in fiecare minut, din mediul urban.
  • Podiumul este completat de „Mica mireasa” de la National TV, care a inregistrat un rating de 4.3% si o cota de piata de 8.1% share.

In TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE se mai afla „Trasnitii” de la Prima TV care au inregistrat cea mai buna clasare din 2013 – 2014 ocupand locul 5, „Regina” de la Acasa TV care si-a facut aparitia in topul serialelor direct pe pozitia 10, „Knight Rider” de la Antena 1 si  „Inima nu respecta reguli” de la Kanal D.

In concluzie Acasa TV are 5 seriale in top, Pro TV si National TV se afla in clasament cu cate 4 seriale fiecare, Kanal D, Antena 1 si  Prima TV au cate 2 seriale in top, iar TVR 1 are un singur serial in top.

In tabelul de mai jos sunt prezentate TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE, difuzate in perioada 6 – 12 ianuarie 2014, din mediul urban.

[table id=69 /]

Numar de difuzari pe sapatamana.

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Advertisement

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending