Connect with us

AUDIENȚE TV

TOP Audienţe TV Posturi de Ştiri, Martie 2015. Digi 24 trece la oraşe peste Realitatea TV și cumulează cea mai mică scădere din clasament! Antena 3 pierde 60,000 de telespectatori pe ţară!

Published

on

RADAR DE MEDIA vă prezintă o analiză a cifrelor de audienţă înregistrate de posturile de ştiri, care, sunt monitorizate de Kantar Media, în luna martie 2015 comparativ cu luna februarie 2015,  la nivelul întregii zile.

Cifrele prezentate sunt prelucrate de ARMA şi furnizate de Kantar Media şi se referă la publicul NAŢIONAL şi URBAN.

 

PUBLICUL NATIONAL

Toate posturile de ştiri sunt în scădere în lună martie, însă cea mai mare scădere o înregistrează postul Antena 3, care, potrivit cifrelor furnizate de ARMA/Kantar Media a cumulat în lună martie – 1,82% rating şi 7,08% share şi un total de peste 335,000 telespectatori pe minut, faţă de lună februarie când avea 2,18% rating şi 7,69% share şi un total de peste 403,0000 telespectatori pe minut.

Cea mai mică scădere la Nivelul publicului naţional o înregistrează postul DIGI 24 care are o pierdere de doar 3.000 de telespectatori, astfel în lună martie a înregistrat o audienţă medie de 53,000 de telespectatori.

 

In graficul de mai jos sunt prezentate cifrele de audienta la nivelul PUBLICULUI NATIONAL (RTG%,SHR%, RTG000), luna MARTIE 2015

AUDIENTE GENERALE STIRI MARTIE 2015 - publicul national

 

In graficul de mai jos sunt prezentate cifrele de audienta la nivelul PUBLICULUI NATIONAL (RTG%,SHR%, RTG000), luna FEBRUARIE 2015

Audiente TV Generale STIRI FEBRUARIE 2015 - publicul national


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV.Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la ostaţieTVşinumărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentruacelaşiinterval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: ARMA/Kantar Media

Interpretare Grafice: RADAR DE MEDIA

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

Cifre detaliate pentru publicul urban pe urmatoarea pagina!

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending