Top cautare Google 2013. Ce muzee, lista de concerte si facultati cauta romanii?
Connect with us

A-Z NEWS

Top cautare Google 2013. Ce muzee, lista de concerte si facultati cauta romanii?

Published

on

Muzeul Antipa şi Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti sunt cele mai căutate instituţii muzeale pe motorul de căutare Google în 2013, în România, potrivit tradiţionalului Zeitgeist, o serie de topuri realizată de motorul de căutare pe internet, se arată într-un comunicat remis RADAR DE MEDIA.

Google a făcut public, marţi, tradiţionalul Zeitgeist („spiritul vremurilor”), care arată tendinţe bazate pe căutări efectuate în România în anul 2013. Clasamentul Zeitgeist 2013 oferă o perspectivă asupra evenimentelor majore ale anului şi a noilor trenduri despre care românii au căutat informaţii.

Astfel, pe primul loc în topul 10 al celor mai căutate muzee pe Google în 2013 se află Muzeul Antipa, în timp ce pe poziţia a doua se află Muzeul Ţăranului Român. Clasamentul este continuat, în ordine, de Muzeul Satului, Muzeul de Istorie, Muzeul Satului Sibiu, Muzeul Luvru, Muzeul de Artă, Muzeul Brukenthal, Muzeul de Geologie, Muzeul Militar.

Clasamentul celor mai populare concerte pe Google în acest an este condus de Festivalul Enescu. În acelaşi clasament urmează: Electric Castle; concert Depeche Mode; concert Roger Waters; concert Sting; concert Rammstein; concert Iron Maiden; concert Hurts; Peninsula; concert Andrea Bocelli.

Pe de altă parte, topul celor mai căutate facultăţi pe Google în 2013 este condus de Facultatea de Drept, care este urmată în clasament de Facultatea de Geografie, Facultatea de Psihologie, Facultatea de Litere, Facultatea de Medicină, Facultatea de Sociologie, Facultatea de Biologie, Facultatea de Istorie, Facultatea de Agronomie şi Facultatea de Business.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending