Connect with us

A-Z NEWS

Top cele mai generoase vedete de la Hollywood

Published

on

Fox News a realizat topul celor mai generoase vedete. Regina este vedeta tv Oprah Winfrey , care a donat peste 50 de milioane de dolari.

Iata cat au donat vedetele:

1. Oprah Winfrey – peste 50 de milioane
Pe langa audientele de televiziune, Oprah si-a castigat statutul de vedeta care se implica in diferite activitati umanitare, donand pana in prezent peste 50 de milioane de dolari. Ultima sa donatie a fost in valoare de 1.5 milioane de dolari. Banii s-au dus catre scoala publica din Newark, New Jersey.

2. Bono – nu-si dezvaluie sumele donate
Solistul trupei U2 , Bono, s-a implicat activ in problema copiilor ce sufera de SIDA din Africa, a strans fonduri sau chiar a donat milioane de dolari in acest sens.

3. Brad Pitt si Angelina Jolie – 8.4 milioane doar in 2008
Cei doi actori sunt foarte activi in zona actelor de caritate. In timp ce Angelina este ambasador al ONU, Brad Pitt s-a implicat activ in rezolvarea problemelor locative ale victimelor uraganului Katrina. Doar in 2008, fundatia lor a donat 8.4 milioane de dolari.

4. George Clooney – implicat in problema Darfur
Actorul s-a implicat activ in problema genocidului din Darfur. Fundatia lui a donat 500.000 de dolari in 2008 si 1 milion de dolari in 2007.

5. Sandra Bullock – eroina
Actrita Sandra Bullock si sotul ei, Jesse James, au donat milioane catre Crucea Rosie. Pentru aceste opere caritabile, revista Glamour a numit-o eroina sub acoperire.

6. Nicolas Cage – sprijina copiii soldatilor
Nici Nicolas Cage nu a sta departe de actele caritabile. Astfel, actorul a donat 2 milioane de dolari pentru a-i ajuta pe copiii fostilor soldati si alta cateva milioane catre Crysalis si Amnesty International.

7. Will Smith si Jada Pinkett Smith – donatii religioase
Cele doua vedete au donat in 2008 peste 1 milion de dolari catre diferite organizatii artistice si religioase.

8. Jackie Chan – recunoscator Crucii Rosii
Starul filmelor de arte martiale este recunoscator Crucii Rosii, care l-a asistat in copilarie. El a donat pana in prezent mai multe milioane de dolari care au mers in tot felul de programe pentru copii. Mai mult, el a decis ca dupa moartea sa, peste 40 de milioane de dolari din averea sa sa fie distribuite in zona caritabila.

9. Paul McCartney
Fostul star al trupei The Beatles a donat milioane de dolari catre un fond de ajutorare a victimelor tsunami-ului din Thailanda. Mai mult, el a mai facut donatii care proiectul Adopt a Minefield.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending