Top dotări de design de pe noul Mercedes-benz GLA - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Top dotări de design de pe noul Mercedes-benz GLA

Published

on

Modelul Mercedes GLA este cel de al patrulea din noua ediție de SUV-uri de la Mercedes-Benz, disponibil cu sistemul de tracţiune integral 4MATIC și distribuţie variabilă pentru cuplul motor. Apreciat de iubitorii mărcii, acest vehicul a ajuns prezent și la dealerii auto care comercializează mașini rulate, la prețuri foarte competitive.

Mercedes GLA se mândrește cu dotări premium, oferind numeroase  inovații tehnice , caracteristici tipice Mercedes, sistem de infotainment „MBUX” cu comandă vocală și sisteme de control și siguranță. Dar mai presus de orice, noul model Mercedes-Benz GLA aduce un design inovativ, dotări de top pentru un SUV compact și dinamic.  Mașina este definită de inovaţii tehnice noi și  detalii ale interiorului care subliniază preocuparea pentru confort și siguranță la volan.

 La Auto Schunn ai la dispoziție o varietate largă de modele Mercedes, masini rulate  sau autovehicule noi. Poți să îți alegi modelul favorit din reprezentanțele Auto Schunn deschise în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Pachetul de design interior din piele construiește o estetică aparte, iar confortul și luxul unor scaune acoperite cu piele veritabilă oferă senzații de neegalat. Materialele de cea mai bună calitate sunt fabricate special pentru noile modele Mercedes GLA, iar detaliile – cusături și ornamente – alcătuiesc un decor deosebit în interiorul mașinii.

Pachetul Night aduce accente de culoare neagră, luciu, ornamentații unice. Ușile capitonate, carcasele oglinzilor, elementele decorative sunt toate în nuanțe profunde  de negru lucios. Chiar și bara de plafon este vopsită în negru mat, culoarea eleganței. Geamurile termoizolante aduc un plus de intimitate și confort sporit.

Rafinamentul și alura sportivă a noului GLA se datorează mai ales elementelor decorative și de design, specifice creatorilor de la Mercedes.

Farurile adaptative Multi Beam LED asigură o vizibilitate perfectă iar reacția în funcție de condițiile de trafic garantează controlul luminozității acestora în mod individual. Identificarea pericolelor și obstacolelor este mult mai ușoară.

Display-ul Media are un format generos de nu mai puțin de 10.2 inch. Ecranul de la bord al modelului Mercedes GLA îți  aduce mai aproape informațiile necesare, fiind acționat tactil. Datele și simbolurile grafice te ajută să controlezi mai simplu dotările tehnice ale mașinii. Chiar și pragurile inscripționate contribuie la design-ul compact și original al noului GLA. Frumusețea și calitatea echipării interioare a acestui model sunt completate de caroseria sportivă, dinamică, plină de caracter.

Personalizarea Designo pentru Mercedes înseamnă  nuanțe deosebite,  vopseluri exclusive și echipări de excepție în interior. Fiecare model Mercedes GLA care beneficiază de manufacturarea personalizată va deveni un autovehicul unic, care exprimă exact personalitatea clientului său.

Grija pentru detalii, ideile inovative în materie de design interior, dotările tehnice ultramoderne, fac din modelul GLA un spațiu unic, o experiență de șofat extraordinară, în confort  și siguranță deplină.

Chiar atunci când îți achiziționezi noul Mercedes GLA de la un dealer de auto rulate, vei beneficia de modele dotate deosebit din punctul de vedere al designului interior și exterior. Starea tehnică și estetică impecabile le impune în rândul celor mai apreciate autovehicule disponibile pe piață.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending