Top Gear revine cu un nou sezon. Vezi detalii aici!

0
562

Top Gear (sezonul 18), cea mai urmarita emisiune auto din intreaga lume va putea fi urmarita din 17 februarie pe BBC Knowledge.

În acest sezon, Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May străbat Italia, la bordul unor super-mașini, sunt protagoniștii unei urmăriri cu mașini ca în filme sau reinventează scuterul pentru persoanele cu dizabilități. De asemenea, pe parcursul celor șapte episoade, cei trei protagoniști investighează industria auto din China, conduc un Ferrari nou-nouț pe un câmp plin de zăpadă și pătrund în fascinanta lume a curselor NASCAR. 

Top Gear poate fi numit cel mai tare club al bărbaților, însă, în același timp, datorită tonul și stilului, este accesibil tuturor, peste 40 % din telespectatorii din Marea Britanie fiind femei. Fără fandoseli, inteligent și imparțial, Top Gear duce mașinile la limită și dincolo de limite pentru a afla dacă sunt bune de ceva sau nu. Relația dintre prezentatori este cheia către succesul emisiunii, un amestec de onestitate, pasiune și stupiditate sinceră.

Cu o mulțime de cascadorii, provocări și detalii speciale, formatul este autocritic, cuprinzător și plin de pasiune – nu există fraze plictisitoare și discuții impenetrabile despre arbori de distribuție și presiunea din anvelope. Aici, mașinile sunt doar un punct de plecare pentru călătorii de neuitat, proiecte extrem de ambițioase și critici aspre ale tradiției învechite de a arde gazul degeaba.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii