TOP. Katty Perry, cea mai vizionată artistă de pe Youtube - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

TOP. Katty Perry, cea mai vizionată artistă de pe Youtube

Published

on

Topul celor mai vizionate videoclipuri pe YouTube în 2014 situează pe primul loc videoclipul piesei “Dark Horse” al artistei  Katy Perry, urmat de videoclipul single-ului “Can’t Remember to Forget You” realizat de Shakira în colaborare cu Rihanna. Topul mai cuprinde imnul Cupei Mondiale de Fotbal din acest an, cântecul oficial FIFA 2014, precum și multe alte hituri, informează Mediafax.

Videoclipul “Dark Horse”, al lui Katy Perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma YouTube în 2014, adunând de la începutul anului până în prezent aproape 500 de milioane de vizualizări, conform datelor furnizate de YouTube, scrie hollywoodreporter.com.

Pe locul al doilea în topul celor mai vizionate videoclipuri pe YouTube în acest an, se situează “Can’t Remember to Forget You”, o colaborare a cântăreţelor Shakira şi Rihanna, cu peste 359 de milioane de vizualizări.

Pe locul al treilea se află imnul Cupei Mondiale de Fotbal din acest an – “La La La (Brazil 2014)”, interpretat de Shakira şi Carolinhos Brown, cu peste 265 de milioane de vizualizări.

O altă melodie dedicată Cupei Mondiale – “We Are One (Ole Ola)”, cântecul oficial al FIFA 2014 – se situează pe locul al patrulea.

“Bailando Espanol”, o colaborare a cântăreţului Enrique Iglesias cu Descemer Buene şi Gente De Zona, se poziționează pe locul cinci.

Clasamentul continuă cu videoclipul “#SELFIE”, al The Chainsmokers, urmat, pe locul al şaptelea, de “Fancy”, al Iggy Azalea şi Charli XCX, “Let It Go”, din filmul “Frozen” pe locul al optulea, “Wiggle”, al lui Jason Derulo şi Snoop Dogg pe locul al nouălea, şi “El Perdedor”, al lui Enrique Iglesias feat Marco Antonio Solis, pe locul al zecelea.


Foto Credit: Facebook.com

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending