Connect with us

ADVERTORIALE

Topul modelelor de gresie și faianță rectificată în 2022 – Le găsești la Gudart

Published

on

gresie si faianta rectificata gudart

Trendurile vin și pleacă, însă sunt unele care continuă să fie în trenduri și-și vor menține acolo poziția, probabil toată viața. În materie de design interior, tot mai multe persoane pun accent în acest an pe crearea unei băi moderne. Anii anteriori tendința era de a ne amenaja bucătăria cât mai frumos, fiind considerată inima casei de către multe familii. Însă și în baie ne petrecem mult timp, fiind un spațiu în care scăpăm de stresul zilei, cu un duș sau o baie fierbinte. Este una dintre cele mai personale încăperi ale locuinței, motiv pentru care ne dorim ca ambientul să fie ideal. Totul trebuie ales cu atenție și bun-gust, de la mobilier, obiecte sanitare, accesorii, decorațiuni și plăci ceramice, pentru că acest spațiu are și un rol terapeutic, deci trebuie să redea senzația de curat și prospețime.

Deși obiectele sanitare și mobilierul pot fi ușor de ales, plăcile ceramice pot prezenta o provocare. Fiind atât de multe modele disponibile și posibilități de a le combina, te poți simți copleșit când vine vorba de amenajarea băii. Mare parte din designul băii este redat de plăcile ceramice, așa că este foarte ușor să te pierzi între atât de multe texturi, modele și nuanțe. Așa că mai jos vei găsi o listă cu modelele de gresie si faianta rectificata în tendințele anului 2022.

Gresie și faianță rectificată contemporană

În acest an se optează pentru gresie și faianță rectificată de dimensiuni mari. Scopul este de a obține un aspect elegant și modern, o continuitate vizuală, iar rosturile dintre plăci să fie infime. Aspectul trebuie să fie cât mai simplu, poți opta și pentru cele mate. Alege între plăci gri, albe, negre sau o combinație a acestora. Desigur, chiar și tonurile neutre, ce aduc un strop de căldură sunt utilizate în acest an, cum ar fi bejul sau maroul. Descoperă pe gudart.ro o mulțime de astfel de modele.

Plăcile cu aspect de marmură

Plăcile cu aspecte de marmură vor rămâne mereu în top. Oferă un sentiment de lux, rafinament și merg de minune cu mai multe tipuri de mobilier. În funcție de nuanța liniilor poți alege și mobilierul sau obiectele sanitare sau poți merge pe variante clasice de alb sau negru.

Plăci cu modele botanice

Pentru cei îndrăzneți, plăcile cu motive botanice pot crea băi din care n-ai mai vrea să pleci. Anul acesta tendința este de a ne amenaja casa cu plante și alte obiecte din materiale naturale sau cu aspect inspirat de natură. Asta pentru că am dus dorul ei, fiind izolați și deprimați. Aplicarea unor plăci ceramice cu frunze exotice în spatele oglinzii din baie poate fi o variantă, iar restul să fie simple, dar în tonuri ce le completează. Cu nuanțele de verde merg de minune accentele negre, dar și aurii. De asemenea, poți opta pentru piese de mobilier din lemn și alte accente de acest gen.

Plăci ceramice în stil industrial

Băile care sunt amenajate în acest stil sunt deosebite. Dacă până acum regăseam acest stil în cafenele, restaurante sau în alte încăperi din locuință, iată că în 2022 oamenii optează pentru el și în amenajarea băii. Pentru acest stil se optează pentru plăci cu aspect de beton sau metal în nuanțe ruginii, ca într-o veche fabrică. Acest stil este predominant în nuanțe închise, deci este mai potrivit pentru băile spațioase. Aspectul final va fi unul de efect și nu se va demoda.

Găsești în catalogul celor de la Gudart plăci ceramice de calitate premium, de la unii dintre cei mai mari producători de ceramică din lume.

Contact: office@gudart.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending