Tot mai puțini fermieri, nervi și răbufniri tot mai mari în Ferma! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Tot mai puțini fermieri, nervi și răbufniri tot mai mari în Ferma!

Published

on

             ”Ceea ce părea o tabără, s-a transformat într-un joc de strategie”, acestea sunt cuvintele folosite de Mihaela Rădulescu pentru a descrie starea actuală a competiției. După o săptămână nebună în care doi concurenți au plecat acasă, fermierii vor atinge un nivel al oboselii în care frustrările vor ieși la iveală mai repede ca oricând. 

 

În această seară, după cum Gabriel Toader va sublinia: ”Anna Lesko a răbufnit… și pe bună dreptate”. Înainte de a preda mandatul de fermier șef, aceasta va face o ultimă verificare a curățeniei fermei și va considera că Elena nu și-a făcut deloc treaba în ultimele zile. Scandalul care va începe între concurenți și replicile acide pe care Elena le va auzi din toate părțile o vor face să ajungă la o concluzie extrem de dură: ”Efectiv m-au terorizat. Mi s-a confirmat faptul că a început teroarea”. Va reuși concurenta să treacă și peste aceste discuții sau va fi începutul declinului ?

 

Concurentele care vor lupta pentru poziția de fermier șef se cunosc deja: Viviana a fost nominalizată de Piștereanu și Andreea de către Ababei. În această seară, Vivi și Andreea vor avea parte de un duel de forță pentru cea mai importantă poziție din casă! Cele două se vor arăta extrem de motivate, însă doar una va câștiga și va începe să implementeze strategia echipei din care face parte.

Fără doar și poate, cel mai așteptat moment al serii de către fermieri va fi acela în care Mihaela îi va oferi lui Andrei Stoica un telefon mobil pentru a-și filma mesajul către cei de acasă, conform avantajului pe care l-a câștigat săptămâna trecută la licitație. El va profita pentru a filma fiecare colț al casei, fiecare animal de care are grijă, dar și pentru a-i sublinia soției lui câteva detalii despre colegi. Și Elena va beneficia de telefonul câștigat la licitație și va parte de o discuție emoționantă cu tatăl ei!

 

Într-o casă în care planurile și strategiile se schimbă cu fiecare zi, în care fiecare pauză este un moment prielnic pentru a gândi următorul pas în competiție, seara va aduce o discuție neașteptată: dorul de familie, de cei care îi iubesc și îi așteaptă casă. Cum vor face față concurenții acestei discuții, cine va plânge și cine va reuși să se mențină tare în fața emoțiilor puternice, aflăm de la 21:30, în Ferma. Orășeni vs Săteni.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending