Connect with us
Avatar

Published

on

In editia de duminica, 27 mai, a emisiunii “Zoom in 10” difuzata de la ora 14:30, telespectatorii Pro Cinema pot afla toate detaliile despre cea mai noua comedie romaneasca lansata in cinematografe: “S-a furat mireasa”.

O comedie spumoasa, cu personaje desprinse din realitate si umor 100% romanesc, “S-a furat mireasa” este produsa de Alma Sarbu pentru MediaPro Pictures dupa un scenariu marca Toni Grecu.

Din momentul in care Alma Sarbu a citit scenariul lui Toni Grecu, a stiut ca acela va fi urmatorul ei film. Specializata deja in productia de filme cu priza la public, comedii cu subiecte surprinzatoare, ea a adunat imediat echipa alaturi de care lucreaza de mult timp, si in primul rand pe regizorul spaniol Jesus del Cerro, caruia i-a lansat provocarea: sa regizeze o nunta romaneasca.

Catalina Grama (Jojo), Razvan Vasilescu, Constantin Dita, Adina Galupa, Sergiu Costache si Ion Sapdaru fac parte din distributia acestei comedii spumoase.

Satula de saracie si de viata deloc palpitanta oferita de sotul ei, politistul Cornel, Nina (Catalina Grama), o fosta Miss Barlad, se hotaraste sa o “fure” pe mireasa unei nunti de interlopi si sa ceara de la acestia o rascumparare care spera ea sa ii asigure o viata buna. Spre surpriza tuturor, mireasa rapita (Adina Galupa) refuza cu incapatanare sa se intoarca la familia ei si la proaspatul sot, Jan, un tip grosolan si ignorant, cu care a fost fortata sa se marite de catre tatal ei.

Scurte interviuri cu Toni Grecu, Catalina Grama, Adina Galupa si producatoarea Alma Sarbu pot fi urmarite in editia din 27 mai a emisiunii “Zoom in 10”.

Comedia “S-a furat mireasa” ruleaza deja in toate cinematografele din tara.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending