Totul despre procesul de modelare buze cu rezultate !

0
223

Estetica fetei este un lucru ce ii preocupa pe oameni, in special pe femei, din cele mai vechi timpuri. Un chip frumos a reprezentat dintotdeauna un ideal al frumusetii. Se stie ca persoanele cu o infatisare frumoasa au si au avut de castigat dintotdeauna mai mult decat persoanele al caror aspect nu era asa de atragator. In ceea ce priveste femeile frumoase, de-a lungul istoriei au existat chiar si razboaie cauzate de chipul atragator al unei femei. Sa nu uitam povestea Elenei din Troia care a dus la distrugerea cetatii. De asemenea, Cleopatra  care prin inteligenta, dar si frumusete a sedus doi dintre cei mai mari oameni politici ai Romei Antice, si anume Iulius Cezar si Marc Antoniu. Sa amintim si de curtezanele care cunosteau diferite metode de infrumusetare si seduceau chiar regi. Adesea soarta regatelor statea la degetul mic al acestor femei. Daca inainte frumusetea era o chestiune ce tinea foarte mult de modul in care te nasteai si mai putin totusi de ingrijirea pe care o acordai ulterior, in ziua de azi lucrurile s-au schimbat. In epoca moderna exista metode inedite de a infrumuseta chipul unei femei. Si nu vorbim despre cosmetice si creme pe care le putem gasi la tot pasul in magazine. Vorbim despre chirurgia estetica. Operatiile estetice reprezinta una din cele mai mari si infloritoare industrii ale acestui secol. Este o optiune pentru oricine isi doreste sa repare ceea ce Mama Natura nu a oferit sau defectele ce au survenit in urma unor accidente. Una din cele mai cerute proceduri chirurgicale este modelarea buzelor. In cele ce urmeaza vom afla totul despre procesul de modelare buze cu rezultate.

 

Augmentarea sau modelarea volumului buzelor se poate face prin diverse proceduri chirurgicale. Alegerea tipului de procedura si a materialului utilizat depinde de rezultatul estetic pe care iti doresti sa il dobandesti, dar si de recomandarea medicului care va efectua procedura. Exista foarte multe femei care apeleaza la metoda de umplere prin acid hialuronic. Acesta, alaturi de colagen, este un material care este absorbit in timp si procedura trebuie repetata la intervale regulate. De ce apeleaza tot mai multe persoane la aceasta metoda? Pentru ca astfel de materiale sunt tolerate bine de organism, chiar daca dau o marire temporara a buzelor (de obicei intre 4 pana la 12 luni). Aceste substante sunt proteine prezente in mod natural in pielea noastra si constituie componenta structurala principala a tesuturilor. O data injectate, colagenul si acidul hialuronic sunt metabolizate progresiv si in timp sunt reabsorbite in mod natural de piele. Timpul de absorbite, cum spuneam, este diferit. Cu aceasta procedura, buzele vor avea un aspect frumos, o simetrie aparte si chipul femeii care va recurge la aceasta metoda va reintinerii pentru ca, pe langa marire, vor disparea si ridurile din coltul gurii sau de deasupra buzei.

 

Marirea buzelor are si un puternic impact asupra psihicului. Orice femeie isi doreste sa arate bine si, de multe ori, face sacrificii pentru acest lucru. Un look nou, care poate consta chiar intr-o marire de buze, poate reprezenta inclusiv un tratament pentru psihicul femeii respective. Adesea doamnele si domnisoarele se intreaba despre cat de eficient este tratamentul de marire cu ajutorul acidului hialuronic. Eficienta sa este garantata. Desigur, pentru rezultate optime este indicat sa se apeleze si la un medic bun care ii va garanta pacientei reusita procedurii. De exemplu, la clinica medicului Gad Renert poti avea cele mai bune rezultate. Medicul estetician este cunoscut in lumea vedetelor, si nu numai, pentru faptul ca a ajutat la mentinerea frumusetii, dar si la corectarea anumitor probleme.

 

Procedura in sine este extrem de usoara si pacientele nu vor avea probleme in a suporta mica interventie. Rezultatele sunt optime si imediate. De asemenea, pretul este unul accesibil, astfel incat orice femeie isi poate permite o asemenea extravaganta. La clinica medicului Gad Renert se foloseste acid hialuronic produs de cei mai cunoscuti furnizori din domeniu, iar conditiile in care se desfasoara procedura sunt sigure si igienice 100%. Totul se face la cabinet si durata interventiei este foarte scurta. Partea buna este ca dupa marirea buzelor cu acid hialuronic nu este necesara recuperarea medicala. De asemenea, pentru ca medicul va aplica un unguent cu substanta anestezica, pacienta nu va resimti niciun fel de durere. Totul este sigur si nu exista efecte adverse, atata timp cat interventia se face sub stricta supraveghere si cat timp pacienta asculta sfatul medicului.

 

Asadar, de ce sa nu iti oferi sansa de a arata mai bine? Poti incepe printr-o marire de buze. Le poti oferi buzelor tale un aspect placut, natural. De asemenea, la clinica medicul Gad Renert poti apela la un numar mare de interventii noninvazive sau invazive. Indiferent daca doresti remodelare corporala, marirea sanilor, lifting facial sau, pentru domni, implantul cu par, tratamentul transpiratiei excesive si multe alte proceduri, rezultatele vor fi cele mai bune. Fiecare pacient va fi tratat cu maxima seriozitate si inainte de orice procedura va avea loc o discutie pentru a vedea ce interventie este cea mai indicata. Dupa o vizita la cabinetul medicului Gad Renert totul se va schimba. Iti vei recapata incredera in propria persoana, vei fi mai optimista si chipul tau va fi acela pe care l-ai visat!

Comentează aici: