Connect with us

AUDIENȚE TV

“Trădarea!” nu înșeală așteptările telespectatorilor! Kanal D îngenunchează audiențele!

Published

on

Serialul „Tradarea” se ridică la nivelul așteptărilor telespectatorilor, având în vedere că cifrele de audiență au explodat în data de 26 august, atunci când Kanal D s-a aflat pe poziția a doua în topul audiențelor din România.

Kanal D a ocupat locul 2 în topul audiențelor în data de 26 august, în intervalul 20 – 22.15, cu 5,1 Rating și 11,7% cota de piață, pe publicul All Urban, arată datele oferite de Kantar Media România. În minutul de aur, la 22:02, serialul a fost urmărit de peste 1.200.000 telespectatori.

Serialul „Tradarea” este de fapt o saga de familie, care se desfășoară pe parcursul anilor ’60, în Turcia, care, la acea vreme era o țară în care contradicțiile sociale și politice erau în prim plan.

„Trădarea”, care îi are drept protagoniști pe Erhan Peterkkaya, Ayça Bingöl și Wilma Elles,  conturează drama unei familii, momentele ei de răscruce și efectele deciziilor părinților asupra copiilor, pe lângă realizarea tabloului acelor timpuri, care include atât oamenii, cât și locurile.

Serialul fenomen „Trădarea” poate fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Foto credit: Kanal D

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending