Traian Basescu, cel mai admirat roman si politicianul anului 2008 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Traian Basescu, cel mai admirat roman si politicianul anului 2008

Published

on

Presedintele tarii Traian Basescu a fost ales de catre cetateni drept cel mai admirat roman si, totodata, politicianul anului 2008. basescu-live
Titlurile i-au fost acordate in cadrul Galei „Zece pentru Romania”, proiect realizat de grupul Realitatea Catavencu. Cum era de asteptat, presedintele Basescu nu a putut fi prezent pentru a-si ridica trofeele, el abia intorcandu-se de la Bruxelles.

Cel care i-ar fi inmanat, insa, premiul pentru cel mai admirat roman a fost jurnalistul Dan Diaconescu care a a tinut totusi discursul in absenta presedintelui.
Diaconescu i-a multumit lui Basescu pentru ca, desi a ajuns presedinte, nu a inchis postul de televixziune OTV si, totodata, pentru ca nu a gasit-o pe Elodia.

„Presedintele Traian Basescu este singurul om care, in clitate de lider al opozitiei, dupa ce a participat la emisiunile OTV, nu a inchis postul atunci cand a ajuns presedinte. Este si singurul presedinte care a fost ales de doua ori intr-un singur mandat, si acesta este doar inceputul se pare. Nu ratati urmatorul mandat al presedintelui Traian Basescu, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti”, a spus Diaconescu, parafrazandu-si celebra fraza.

„Are totusi si un defect, nu poate fi un presedinte perfect. Faptul ca nu a gasit-o pe Elodia, motiv pentru care, inca o data, ii multumesc”, a incheiat Diaconescu.

Ceilalti nominalizati la titlul de „Cel mai admirat roman” au fost Andreea Marin Banica (locul 2), Mircea Badea (locul 3), Andreea Esca (locul 4), Sorin Oprescu (locul 5), Mihaela Radulescu (locul 6), Teo Trandafir (locul 7), Mircea Geoana (locul 8), Ion Iliescu (locul 9), Calin Popescu Tariceanu si Silviu Prigoana (locul 10).

La categoria „Cel mai bun politician” ceilalti nominalizati au fost Sorin Oprescu (locul 2), Mircea Geoana (locul 3), Ion Iliescu (locul 4), Theodor Stolojan (locul 5), George Becali (locul 6), Corneliu Vadim Tudor (locul 7), Calin Popescu Tariceanu (locul 8), Emil Boc (locul 9), Adrian Nastase (locul 10).

Nici premierul nu a fost prezent pentru a-si ridica diplomele, el insotindu-l pe presedintele Traian Basescu la Bruxelles.

La categoria „Tineri politicieni” castigatorul a fost Victor Ponta. El a fost urmat de Elena Basescu (locul 2), Cozmin Gusa (locul 3), Lavinia Sandru (locul 4), Elena Udrea (locul 5), Bogdan Olteanu (locul 6), Cristian Boureanu (locul 7), Titus Corlatean (locul 8), Daciana Sarbu (locul 9), Raluca Turcan si Codrut Seres (locul 10).

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending