Connect with us

Revista Presei

Traian Basescu a decorat olimpicii de la Beijing

Published

on

 
Prev1 of 2

Preşedintele României, Traian Băsescu, a decorat miercuri, 27 august a.c., în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni, delegaţia olimpică română, care a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, pentru „rezultatele remarcabile” o-bţinute şi pentru „dăruirea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional”.

Seful statului a acordat Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler: doamnelor Andrunache Georgeta şi Susanu Viorica, canotoare, şi domnului  Roman Mircea Eugen, antrenor principal, Lotul Olimpic Feminin de Canotaj. De asemenea, preşedintele Traian Băsescu a conferit Ordinul “Meritul Sportiv” clasa  I: doamnei Dumitru Alina Alexandra, judo, doamnei Isbaşa Sandra Raluca, gimnastică, doamnei Tomescu I. Diţă Constantina, atletism; Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a II-a cu 1 baretă doamnei Brânză Ana Maria Florentina, scrimă şi Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a cu 2 barete doamnelor: Acatrinei Andreea Roxana, Drăgoi Gabriela, Grigore Andreea Florentina, Nistor Steliana, Tămîrjan Anamaria, gimnastică şi doamnelor Barabas Eniko, Burcica Constanţa, Georgescu Elena, Ignat Doina, Musat Simona-Dumitriţa, Papuc Ioana- Cristina, Şerban Rodica-Maria, canotoare şi domnului Covaliu Gh.Mihai Claudiu, scrimă.

Pentru profesionalismul dovedit în pregătirea sportivilor loturilor Olimpice ale României, preşedintele României a acordat Ordinul „Meritul Sportiv” clasa I: domnului Constantinescu Horia, antrenor secund, lotul olimpic de canotaj; Ordinul „Meritul Sportiv”clasa a II-a cu 2 barete domnilor: Forminte Valerian Nicolae, antrenor coordonator, lotul olimpic de gimnastică, Meran Cătălin, antrenor, lotul olimpic de gimnastică şi Sandu Lucian, antrenor, lotul olimpic de gimnastică; Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a II-a: domnului Bercean Florin, antrenor principal, lotul olimpic de judo, doamnei Cosma Liliana, antrenor, lotul olimpic de gimnastică şi domnului Tomescu Valeriu, antrenor, lotul olimpic de  atletism.

Totodată, şeful statului a conferit Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a cu 1 baretă: doamnei Bugner Raluca Mioara, antrenor, lotul olimpic de gimnastică, doamnei Conea Maria, medic, lotul olimpic de atletism,domnului Duma Eugen, doctor, lotul olimpic de judo, domnului Florea Marius, antrenor principal, lotul olimpic de scrimă, domnului Gered S. Zoltan, antrenor federal, lotul olimpic de scrimă, domnului Nicolae Mihai M. Ion, medic, lotul olimpic de scrimă, doamnei Richter Simona, antrenor secund, lotul olimpic de judo, domnului Vintilă Marius Răzvan, antrenor, lotul olimpic de gimnastică; Ordinul „Meritul Sportiv”clasa a III-a: domnului Brăiliţa Mircea, psiholog, lotul olimpic de scrimă, doamnei Cernelea Eugenia, medic, lotul olimpic de gimnastică, domnului Crăciun Marius, psiholog, lotul olimpic de judo, domnului Găureanu Dan, antrenor secund, lotul olimpic de scrimă, domnului Milan Cornel, antrenor secund, lotul olimpic de scrimă, doamnei  Nicolosu Savenia, medic, lotul olimpic de scrimă, domnului Podeanu M.Dan, antrenor, lotul olimpic de scrimă, domnului Tănase Ovidiu, kinetoterapeut, lotul olimpic de canotaj, domnului Voneafca Ventel, medic, lotul olimpic de canotaj, doamnei Zagoni Marlena, antrenor secund, lotul olimpic de canotaj.

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Un jurnalist de la ziarul Adevarul reclama cenzura dupa un interviu cu un consultant politic

Published

on

 

Ziaristul Mircea Barbu reclama intr-o postare pe Facebook o presupusa cenzurare a interviului pe care i l-a luat consultantului politic american Roger Stone, noteaza Hotnews.ro

Mircea Barbu scrie ca redactorul-sef Dan Marinescu, i-a cerut sa elimine din interviu doua intrebari – una legata de episodul in care Donald Trump facea o referire ireverentioasa la adresa unei femei, si alta despre un episod din trecutul lui Stone, cand acesta postase un anunt pe un site de swingeri. Marinescu spune a declarat pentru HotNews.ro ca “i-am zis sa scoata doua intrebari care nu cred ca aveau profilul ziarului Adevarul”.

Mircea Barbu scrie ca, pe langa cererea lui Dan Marinescu, a mai fost sunat si de actionarul ziarului, Cristi Burci, in legatura cu interviul luat lui Stone.

“Conducerea Adevărul a pus presiuni considerabile asupra mea, jurnalist angajat full-time, să scot anumite intrebări incomode dintr-un interviu cu Roger Stone, un controversat consultant politic american”, scrie Barbu pe contul sau de Facebook.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Cea mai mare televiziune din Orientul Mijlociu, Al-Jazeera ar urma sa fie inchisa!

Published

on

 

Al-Jazeera, telviziunea din Orientul Mijlociu care emite din anul 1996 si a revolutionat mass-media din lumea araba, risca sa fie inchis.

 

Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Egiptul si Bahrainul si-au suspendat luna trecuta relatiile cu Qatarul, pe care l-au acuzat ca finanteaza terorismul si au acordat conducerii de la Doha 10 zile sa se conformeze solicitarilor lor, pentru a ridica sanctiunile diplomatice si economice fara precedent. Printre aceste solicitari se numara si inchiderea televiziunii Al-Jazeera, scrie The Guardian, citat de Hotnews.ro .

Termenul impus de cele patru tari arabe pentru indeplinirea solicitarilor de catre Qatar, in schimbul ridicarii sanctiunilor diplomatice si economice fara precedent si a blocadei agresive, expira la inceputul saptamanii viitoare.

Pe lista de 13 solicitari se afla de asemenea si aceea ca Doha sa isi intrerupa legaturile cu miscarile Fratii Musulmani, Hezbollah, precum si cu gruparile Al-Qaida si Statul Islamic.

 

Foto Credit: Al-Jazeera

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Jurnalista Sorina Matei anunta ca il va da in judecata pe seful EVZ, Dan Andronic

Published

on

 

Jurnalista Sorina Matei a anuntat duminica, pe contul ei de Facebook, ca a decis sa-l dea in judecata pe Dan Andronic dupa ce seful Evenimentului zilei a acuzat-o in mai multe randuri de legaturi cu serviciile de informatii, informeaza Hotnews.ro .

Dan Andronic, urmarit penal in mai multe dosare, a acuzat-o in mai multe randuri pe Sorina Matei de legaturi cu serviciile de informatii. Lunea trecuta, el a scris in Evz ca articolele ei erau folosite de generalii SRI pentru a se razboi intre ei. Tot luna aceasta, Andronic a sustinut pe Facebook ca Matei a fost angajata de doua televiziuni dupa interventii din SRI.

 

Iata ce a scris jurnalista pe contul sau de Facebook:

“Am decis impreuna cu avocatul meu actionarea in instanta a lui Dan Catalin Andronic pentru acte de denigrare si discreditare personala si profesionala savarsite prin comunicarea publica a unor informatii mincinoase si defaimatoare de natura sa aduca o afectare grava a drepturilor nepatrimoniale apartinand subsemnatei constand in onoare, demnitate, reputatie si imagine.

Avand in vedere ca respectivele comunicari publice ale lui Dan Catalin Andronic, preluate de catre entitati de presa, reprezinta acuzatii concrete si directe, prezentarea acestora fara niciun element probator determina intentia exclusiva de discreditare si denigrare personala si profesionala a subsemnatei.

De mai bine de 2 ani, am raspuns public insinuarii defaimatoare si denigratoare facute in contextul problemelor penale ale Elenei Udrea de catre fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pe care in lipsa unei acuzatii directe, explicite si concrete nu am putut sa-l actionez in judecata.

De asemenea, am raspuns public acuzatiilor grave si dovedit neprobate facute de Elena Udrea si in acest sens am prezentat si public documente concrete in sustinerea afirmatiilor mele.

Am raspuns de asemenea public acuzatiilor facute de Sebastian Ghita care, din 18 Mai 2016, se afla la fel ca si Dan Catalin Andronic sub incidenta unei notificari legale privind incalcarea drepturilor nepatrimoniale din partea subsemnatei.”

 

Foto Credit: Inpolitics 

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending