Connect with us

A-Z NEWS

Traian Băsescu la TVR 1: „Avocatul Poporului e penibil. CNA ar trebui să pună capăt mesajelor mincinoase de la tv!”

Published

on

Foto Credit: Evenimentul Zilei

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, că României îi lipsesc două instituţii, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea fiind penibil şi o marionetă, în timp ce CNA ar fi trebuit să stopeze mesajele mincinoase de la Antena 3 şi Ghiţă TV, informează Mediafax.

Întrebat de Ordonanţa privind migraţia politică, fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, că este „o chestiune a justiţiei”, întrucât ordonanţa lui Victor Ponta a fost declarată neconstituţională, dar, pe de altă parte, primarii „au migrat într-un mediu legal”.

„Vedem slăbiciunea majoră pe care o avem când ai o marionetă ca Avocat al Poporului, pentru că Avocatul Poporului putea stopa şi acest abuz şi abuzul lui Victor Ponta cu modificarea Legii învăţământului ca să se poată spăla de plagiat la doctorat”, a afirmat Băsescu.

Fostul preşedinte a precizat că au existat multe ordonanţe neconstituţionale, pentru că Victor Ciorbea are „datorii la bănci, vrea să rămână acolo cu orice preţ şi atunci nu-şi face treaba”.

El a mai spus că Ciorbea este „penibil”, spre deosebire de Avocatul Poporului din perioada lui Emil Boc care „a buşit la ordonanţe de i-au mers fulgii”, deoarece nu era angajat politic.

Pe lângă Avocatul Poporului, Traian Băsescu a spus că o altă instituţie care lipseşte este CNA, în condiţiile în care unele televiziuni promovează „vrajbă şi minciună”.

„Societatea e tot mai mult dispersată de aceste mesaje pe care le primeşte zilnic, mesaje mincinoase de la Antena 3 şi de la Ghiţă TV. Nu se poate, CNA ar fi trebuit să pună capăt acestui mod de jurnalism”, a spus fostul preşedinte.

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending