Transformare uimitoare la Șef sub acoperire, astăzi, la PRO TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Transformare uimitoare la Șef sub acoperire, astăzi, la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Reality show-ul Șef sub acoperire revine cu un nou sezon de mâine, 09 februarie, de la ora 21:30, la PRO TV. Săptămânal, emisiunea va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta o serie de job-uri în propria companie.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Primul șef care a pornit în această aventură este Ștefan Mandachi, cunoscut om de afaceri din România. Ambițios și perseverent, acesta a făcut numeroase sacrificii pentru a avea succes în afaceri și a fondat un important lanț de restaurante de tip fast-food. Spartan, afacerea lansată în urmă cu 8 ani, a ajuns acum la o cifră de afaceri de 35.000.000 de euro pe an.

 

El va intra sub o altă identitate în propria companie, Spartan, și va afla astfel cum funcționează lucrurile, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă compania. Pentru a putea trece neobservat, acesta a avut parte de o transformare radicală. Până și prietenilor apropiați le-a fost greu să îl recunoască.

Advertisement

„Nu mă va recunoaște nimeni așa. E imposibil!”, a spus Ștefan Mandachi după ce a văzut transformarea. Vom vedea în curând dacă a avut dreptate sau nu și dacă a trecut neobservat printre angajații săi. Ștefan Mandachi va fi prezentat drept un nou angajat și va trece printr-o serie de joburi deloc ușoare, lucrând cot la cot cu angajații săi, care îl vor iniția în tainele meseriei. La final, aceștia vor afla că noul coleg este de fapt șeful și vor primi feedback pentru munca lor. Iar angajații care au dat dovadă de profesionalism vor fi chiar recompensați de către șeful lor.

Marți vedem cum s-a descurcat Ștefan Mandachi sub acoperire și ce lucruri a descoperit despre compania și angajații săi. Nu ratați Șef sub acoperire, în premieră, din 9 februarie, de la 21:30, la PRO TV! Oameni adevărați, povești surprinzătoare!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending