Transformări spectaculoase la Te cunosc de undeva. Concurenții se costumează în fetele de la A.S.I.A.

0
1207

Un moment special al emisiunii Te cunosc de undeva de sâmbătă va fi susținut de Pepe, Lora, Jorge și Rona care vor deveni pentru câteva minute Anemona, Sorana, Irina și Anca, adică A.S.I.A., și vor cânta hit-ul acestora “Sună periculos”.

Maria Buză se transformă în Shirley Bassey, iar piesa pe care o va cânta, “Never, Never, Never”, i-o va dedica soțului ei, violonistul George Pătrașcu. CRBL va fi “un șifonier colorat cu fructe în cap”, așa cum se vede el în postura delicatei interprete a Broadway-ului de altădată, Carmen Miranda. Anda Adam redevine brunetă, spre bucuria lui Andrei Aradits și a lui Cosmin Seleși, și o va imita pe Nicole Scherzinger, iar Lora devine pentru o seară Amy Winehouse.

Pepe consumă ciorbă de curcan într-un travesti popular grozav – Ileana Ciuculete, iar Rona Hartner se transformă într-un grec celebru, Demis Roussos. Jorge, îmbrăcat doar cu un body, va amuți juriul și asistența cu transformarea sa în Inna, iar Florin Ristei (foto secundar) îl va imita pe Panjabi Mc și va cânta, în Punjabi (o limbă vorbită în Pakistan și India), “Mundi To Bach Ke”. “Nici acum nu știu ce am cântat. Mi-am făcut singur transcrierea fonetică și am învățat pronunția papagalicește”, povestește Ristei.

Florin Ristei

Invitatul special al serii va fi actrița Anca Sigartău care se va transforma în Joan Jett și va cânta “I Love Rock and Roll”.

Care dintre cei opt concurenți va reuși cea mai spectaculoasă transformare a acestei ediții telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

Foto deschidere: (c) Gabriela Arsenie / Antena 1

Comentarii