Connect with us

Analize

Transformările de la “Te cunosc de Undeva” au plasat Antena 1 în poziţia de lider de audienţă la nivelul publicului urban. Câţi telespectatori au urmărit emisiunea?

Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

Show-ul Te cunosc de Undeva difuzat aseară la Antena 1 a fost lider de audienţă doar pe segmentul publicului urban.

Conform cifrelor furnizate de Kantar Medie pe intervalul orar de difuzare a emisiunii 20:30-23:44, la nivelul publicului urban, Antena 1 a cumulat o audienţă medie de 9,2% rating şi 19% cota de piaţă, în timp ce PRO TV s-a clasat pe locul secund cu 8.4% rating şi 17.4% share.

În minutul de maximă audienţă, 21:46, la nivelul publicului urban peste 1.975.000 telespectatori au urmărit transformările de la Te cunosc de undeva.

te cunosc de undeva

Competiţia din show a fost câştigată de Alina Ermia care s-a transformat în Katy Perry

Sâmbătă seara, la Antena 1, Lidia Buble s-a transformat într-una dintre cele mai mari voci ale României și chiar ale lumii, Aura Urziceanu, și a interpretat una dintre cele mai frumoase piese ale acesteia, “Mai rămâi și nu pleca, iubirea mea!”.

Fotografii pe urmatoarea pagina!

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending