Connect with us

Campanie TV

DIASPORA | Transmisiuni directe din Spania la TVR 3 (galerie foto)

Avatar

Published

on

În perioada 11-14 iulie, TVR 3, prin intermediul studioului TVR Cluj, difuzează o serie de transmisiuni în direct ale emisiunilor sale, chiar din mijlocul românilor din Spania. Prin acest demers, TVR aduce o mică alinare a dorului de casă celor care locuiesc departe de ţară, făcând, totodată, cunoscute şi românilor problemele cu care se confruntă aceia care îşi fac din Spania o a doua casă.

Seria de ediţii speciale începe joi seară, de la ora 19.00, cu Spaţiul deciziilor, în care Sebesi Karen discută despre actualitatea politică şi socială cu Ministrul Românilor de Pretutindeni – Cristian David, Consulul României la Barcelona – Geanina Mihaela Boicu şi cu Preşedintele CJ Bistriţa Năsăud – Radu Moldovan. Emisiunea este transmisă în direct din Vilanova, Spania.

Vineri, de la ora 20.00, Sergiu Vitalian Vaida aduce în casele românilor de pretutindeni „amintirea începuturilor”, într-o ediţie Cântec şi poveste transmisă în direct din Vilanova. Invitaţii serii vor fi preotul Alin Constantin Toader, din Vilanova, artişti locali, ansambluri din România, expozanţi de produse tradiţionale din Bistriţa. Acestora li se alătură cei trei invitaţi ai serii precedente, Ministrul Românilor de Pretutindeni – Cristian David, Consulul României la Barcelona – Geanina Mihaela Boicu şi cu Preşedintele CJ Bistriţa Năsăud – Radu Moldovan.

Prima zi de weekend vine la TVR 3 cu o ediţie specială Vine Cluju’ pe la noi, difuzată în direct din Vilanova, de la 13.30. Printre dedicaţiile muzicale specifice emisiunii realizate şi prezentate de Sergiu Vitalian Vaida, ediţia specială cuprinde şi o expoziţie de icoane pictate de Tudose Culai, un moment cu violonistul Emil Zegrean, stabilit în Spania, o întâlnire cu surorile Timoc, artiste locale. De asemenea, moderatorul va discuta cu Radu Moldovan şi cu Geanina Mihaela Boicu.

Nu putea lipsi dintre transmisiunile directe din Spania slujba religioasă oficiată la biserica cu hramul ortodox Sf. Serafim de Sarov din Vilanova. Aceasta va fi difuzată în direct duminică, 14 iulie, de la ora 10.00, într-o ediţie specială a emisiunii Axios. Tot duminică, de la 15.00, invitaţii îndrăgitului program Alo, România! sunt medicul Oana Rap şi părintele Aurel Bunda din Barcelona. Iar cei care vor rămâne în faţa micilor ecrane şi la ora 18.00 au ocazia să urce în Caravana TVR 3 alături de Preşedintele CJ Bistriţa Năsăud, preotul Alin Constantin Toader de la biserica din Vilanova, Pilar Heras, Nuria Fabra şi Diana Dinu de la Universitatea Barcelona.

Transmisiunile din Spania se încheie luni dimineaţă, când, în cadrul emisiunii matinale Regional café, va avea loc o ultimă intervenţie de la Vilanova, la ora 8.40.

Seria de transmisiuni directe din Spania vine la TVR 3 după ce, în luna mai, tot prin intermediul Studioului TVR Cluj, Televiziunea Română aducea românilor din Serbia o parte din România, prin ediţii speciale, difuzate în direct din bazinul Timocului.

Comentarii

Campanie TV

Desenul copilului tău poate apărea pe 1 iunie la PRO TV!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această perioadă, copiii sunt cei mai fericiți pentru că își petrec zilele în familie, studiază acasă, se joacă și recuperează tot timpul pe care nu și l-au petrecut alături de părinți. Copiii sunt o sursă inepuizabilă de motivare și voie bună pentru cei din jur și nu numai, iar acum inocența și modul lor simplu de a gândi ne poate aduce tuturor speranța că #NeFacemBine. De aceea, pe 1 iunie, PRO TV spune Copiii ne fac mari.

 

În inima unui copil încape întregul univers. Iar în ochii lui, oameni mari sunt super eroi! Cine este eroul copilului tău? PRO TV provoacă toți copiii la creativitate, iar desenele lor vor putea fi difuzate la televizor!

 

Tot ce trebuie este ca fiecare copil să facă un desen cu tema “Eroul meu preferat”, iar părinții, bunicii sau prietenii să trimită creațiile până pe 28 mai pe adresa de email copiiinefacmari@protv.ro sau să le posteze pe Instagram cu hashtag #copiiinefacmari și cu tag către pagina @protv_romania.

 

Cele mai creative desene vor fi difuzate la PRO TV luni, 1 iunie, în clipuri speciale și în edițiile speciale ale emisiunilor Vorbește lumea și La Măruță!

 

Copiii ne fac mari!

Comentarii

Continue Reading

Campanie TV

TVR continuă să spună „Mulţumesc” în campania #RespectCelorDinLiniaIntai

Avatar

Published

on

            Criza prin care trecem acum cu toţii a produs schimbări pe care poate nici nu ni le imaginam în urmă cu ceva timp. Lumea a stat în loc pentru o vreme sau cel puţin are o altă dinamică. Dar sunt acei oameni care prin profesia lor, luptă ca să menţină totul în mişcare, pentru ca noi să fim în siguranţă şi sănătoşi, iar bătălia nu este deloc uşoară. Cadrelor medicale, pompierilor şi forţelor de ordine, TVR le spune #Mulţumesc în campania dedicată lor, #RespectCelorDinLiniaIntai.

            De peste o lună de zile, Televiziunea Română derulează o campanie specială dedicată eroilor care luptă direct şi activ cu pandemia. Doctori, asistenţi, infirmiere, poliţişti sau militari, cu toţii fac parte din prima linie a acestei bătălii. În cadrul Telejurnalului de seară, de la ora 20:00, putem asculta poveştile impresionante ale celor care pun datoria mai presus de orice. La finalul ştirilor TVR ne sunt prezentate reportaje din viaţa unor oameni speciali, pentru care fiecare zi de muncă reprezintă un risc, dar care nu se clintesc din misiunea lor.

Urmând exemplul altor oraşe din lume, turnul TVR este prima clădire din ţară care îşi aprinde în fiecare seară luminile în semn de omagiu. Lumini albe şi roşii ca simbol al solidarităţii, proiectarea tricolorului sau animaţii reprezentative vor putea fi urmărite de către toţi românii. O idee frumoasă menită să încurajeze şi alte instituţii în susţinerea celor care dau dovadă de spirit de sacrificiu şi devotament. Şi dacă tot am vorbit despre culori şi grafică, trebuie menţionat că proiectul este realizat în colaborare cu artistul Sergiu Doroftei, absolvent al Universității de Arte din București, cu o experiență de 15 ani în domeniul video. Logo-ul este unul sugestiv, reprezentând două aripi în tonuri roşiatice, asemenea sângelui atât de preţios pentru viaţă, pe un fond albastru deschis, alături de mesajul campaniei.

Campania „Respect celor din linia intâi” este a noastră a tuturor prin mesajele pe care fiecare le poate transmite eroilor acestor zile. Ne puteţi spune povestea eroilor pe care îi cunoaşteţi şi sunt acum la datorie. Scrieţi-ne pe numărul de WhatsApp 0733 508 076 sau pe pagina de Facebook Știrile TVR. Fiecare mesaj, fiecare încurajare, fiecare mulţumesc contează pentru a le arăta respect celor din linia intâi.” scrie Televiziunea Română pe reţeaua de socializare. Mesajele de mulţumire nu au întârziat să vină şi merită să urmăriţi în continuare adevărate poveşti de viaţă ale celor care luptă în fiecare zi pentru o lume mai bună şi mai sănătoasă.

 

Comentarii

Continue Reading

Campanie TV

Peste 11 milioane reach și 4.7 milioane de vizualizări în campania PRO TV #NeFacemBine!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

De o lună, PRO TV spune #NeFacemBine, campanie lansată în contextul acestei crize mondiale cu care ne confruntăm. Pe platforma nefacembine.ro și pe toate website-urile și rețelele de socializare PRO TV, vedetele s-au mobilizat și au creat conținut dedicat tuturor celor care și-au dorit să se relaxeze, distreze sau să învețe lucruri noi.

 

De la începutul lunii aprilie, PRO TV a promovat atât mesaje de conștientizare și de educare a publicului cu referire la pandemia COVID-19, dar și ore întregi de conținut video realizat de vedetele PRO TV pentru cei care au stat acasă în această perioadă.

 

Rezultatele campaniei #NeFacemBine la o lună de la lansare:

  • Vedetele PRO TV și-au dedicat multe ore pentru a le vorbi celor care ne urmăresc online despre cele mai bune rețete de mâncare, despre creativitate, despre cele mai bune filme de urmărit, le-au citit povești copiilor, au dat sfaturi despre frumusețe și make-up, au făcut sport și i-au învățat despre business și metode de adaptare a afacerilor în această perioadă.
  • Printre cei care au făcut materiale video în această perioadă se numără Adrian Nartea, Alina Gologan, Alina Vîlcu, Ana Morodan, Anghel Damian, Cristina Joia, Feihong Pascu, Geanina Ilieș, George Piștereanu, Jesus del Cerro, Jorge, Joseph Hadad, Meda Topârceanu, Mihai Mărgineanu, Mihai Petre, Olimpia Melinte, Omid Ghannadi, Valentin Ionașcu, Victoria Răileanu.
  • Au fost realizate 38 de materiale video, 19 înregistrate și 19 live, însumând aproximativ 1.000 de ore de conținut
  • În total, materialele au adunat 41.236 de ore de vizionare
  • Videourile din campanie au peste 4.7 milioane de vizualizări și peste 11 milioane reach

 

Pe protvplus.ro sunt disponibile gratuit toate materialele video în secțiunea #NeFacemBine.

Când facem bine, #NeFacemBine!

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0